A hívők sohase érezzék biztonságban magukat abban a tudatban, hogy ismerik az Igazságot

2012.09.29 19:15

Drága szeretett leányom, el kell mondanom mindazoknak, akik hisznek Bennem, Jézus Krisztusban, hogy ébredjenek fel, és most az életüket Bennem éljék.

Ezek az Üzenetek nemcsak azoknak adatnak, akik nem hisznek Krisztusban, az emberiség Megváltójában, hanem azok számára is, akik hisznek Istenben.

A hívők sohase érezzék biztonságban magukat abban a tudatban, hogy ismerik az Igazságot.

Azoknak mondom közületek, akik ismerik Tanításaim Igazságait: nektek sohasem szabad önelégültséget éreznetek. Ha ti azok lennétek, akkor ez azt jelenti, hogy elhanyagoljátok azt a munkát, mely szükséges a lelketek megszentelődéséhez.

A hívők összezavarodhatnak Tanításaimat illetően. Oly sokan nem értik meg Második Eljövetelem jelentését.

Sokan követőim közül azt gondolják, hogy ez azt jelenti, hogy az emberiség valamilyen módon tájékoztatva lesz, és hogy Isten Irgalmassága által majd megmenekülnek. Ó, mennyire szeretném, ha ez igaz lenne! Hogy mekkora megkönnyebbülést jelentene ez Nekem! Sajnos sokan nem lesznek felkészülve.

Sokan elutasítják, hogy Figyelmeztetéseimet meghallgassák. Így nem sikerül majd megfelelően felkészülniük.

Második Eljövetelem be fog következni. Azoknak a követőimnek, akik hiszik az Igazságot, melyet a Szent Biblia tartalmaz, tudniuk kell a következőket: Nektek könnyű elfogadnotok, ami abban meg van jövendölve, és ami már megtörtént. Azt azonban nem könnyű elfogadni, hogy az emberiség a jövőbeli próféciák tanúja lesz.

Fogadjátok el tehát azt a tényt, hogy az Isteni Üzeneteket azért küldik nektek, hogy felkészüljetek. Fogadjátok el, hogy erre a felkészülésre most kerül sor.

Legyetek éberek minden időben. Ne utasítsatok vissza Engem ebben az időben, mert ez a felkészülés ideje.

Legyetek hálásak, hogy ti ezt a nagy ajándékot kapjátok.

 

Szeretett Jézusotok