A jelenkorban élő tanítványaimnak óriási küldetés adatott

2012.05.06 10:00

Legdrágább lányom, Isten gyermekei közül sokan azt hiszik, hogy azok, akik szent életet élnek, Atyám kedvencei.

Az igazság az, hogy ezeknek a lelkeknek, bár szentek és buzgók, mégis fáradozniuk kell más lelkek üdvössége érdekében.

Ezek a lelkek azok az átlag férfiak, nők és gyermekek, akik nagyon elfoglaltak, és kevés időt fordítanak az imára.

Sokan nem imádkoznak, és nem beszélgetnek Velem. Egyesek nem hisznek Istenben. Mások ellenben igen. Ezen lelkek közül sokan tisztességesen élnek.

Szeretettel és jó szívvel viseltetnek mások iránt. Mások szükségleteit a sajátjaik elé helyezik; jótékonykodnak; szeretik egymást, de nem járnak templomba, nem járulnak a Szentségekhez és nem fogadják el, hogy Én, Jézus Krisztus létezem.

Ebből ti azt gondolnátok, hogy ők elveszett lelkek. Az igazat megvallva, nem azok.

Ők Isten gyermekei, és az Ő Fénye átragyog rajtuk; akiket nem ítél el, hanem szeret. 

Idővel, amikor meglátják Létezésem bizonyítékát, azonnal át fognak ölelni Engem. 

Csak azok a lelkek vannak elveszve, akik tudatosan bántják meg Atyámat, és akik ízlelgetik a borzasztó és gonosz bűnök kínálta élvezeteket. 

Azok, akik nem tudnak úgy élni, hogy halálos bűnt ne követnének el, és akiknek a lelke – mivel a sátán hatalmában tartja őket- nagyon megfeketedett, bár szükségük lenne arra, hogy megszabaduljanak ebből a szörnyű sötétségből, nem lesznek elég erősek, hogy ezt megtegyék. 

Ők szinte lehetetlennek fogják találni azt, hogy a segítségemet kérjék. Ők csakis az én szent és hűséges követőim imái által menthetők meg. 

A jelenkorban élő apostolaim egy óriási küldetést kaptak, amely egyenlő értékű-bár sokkal sürgetőbb- azzal, amelyet Apostolaimnak adtam Mennybemenetelemkor.

Nektek, követőimnek az a kötelességetek, hogy imáitok által felkészítsétek ezeket a lelkeket Új Paradicsomomra. Az imádság meg tudja őket téríteni.

Irgalmasságom olyan nagy, hogy meg fogok bocsátani az ilyen bűnösöknek, a többi hűséges szolgám nagylelkűsége, szenvedése és imái által.

Soha ne feledkezzetek meg arról, hogy imáitoknak mekkora ereje van. Ezt az erőt ajándékba kapjátok, hogy megmenthessétek testvéreitek lelkét. 

Ne feledjétek, hogy Örök Atyám minden bűnöst szeret. Nagy az örvendezés, és örömkönnyek hullatnak minden megfeketedett és elveszett bűnösért, aki megmenekül a Pokol tüzétől. 

 

Szeretett Jézusotok