A keresztények hamarosan olyanok lesznek, mint a pogányok

2014.11.18 12:18

Drága szeretett leányom, az Én Hangom az egyetlen Hang, amit a Földnek mind a négy sarkában hallani fogtok, amint felkészítem az emberiséget a nagy ostromra. Lehet, hogy még sok más hangot is fogtok hallani a hamis látnokok és próféták szájából, de egyik sem fog úgy a szívetekbe hasítani, mint a Szentlélek Lángja.

Nektek résen kell lennetek a hamis spiritualizmus hangjai miatt, amelyek nem Istentől származnak, de érezhetők lesznek a világkülönböző részein. A gonosz lelkek hatásai a terrorizmus háborúiban lesznek láthatók, ahol a téves ideológiákat elősegítő édes hangok megpróbálják igazolni a gonosz rémtetteket, amelyeket Isten Nevében hajtanak majd végre.

Azokban a Házakban, amelyek Engem tisztelnek, hamarosan olyan hangokat lehet majd hallani, amelyek a pogányságot mozdítják elő, és ők meg fogják szentségteleníteni Oltáraimat. A gonosz lélektől származó hangok, olyannak fognak tűnni, mintha az emberek vágyakozásainak izgalmas értelmezései lennének, akik az életük beteljesülését keresik. Ők kiáltozni fognak, hamis isteneket fognak dicsérni, elpusztítják a sebezhetők lelkét, és káromolni fognak Engem. Ezek a lelkek ingerelnek Engem a legjobban haragra, mivel ők nagyon meggyőzőek, és nagy zűrzavart okoznak. Ők olyanok lesznek, mint a mágnes, mivel sok Keresztényt fognak Tőlem elragadni.

Ellenségeim meg fogják vakítani az embereket az Igazságra, a Keresztények pedig hamarosan olyanok lesznek, mint a pogányok. Engem a vizesárokba fognak dobni, mint egy koldust, Egyházam kapuit pedig az Arcomba fogják vágni. És amikor az ajtón kopogok, azok fogják azt Előttem bereteszelni, akik azt állítják, hogy Tőlem jönnek.

Én már figyelmeztettelek benneteket ezekre az időkre, amelyek hamarosan rátok ereszkednek. Újból megismétlem nektek: az Én Igém Szent és Sérthetetlen. Ezek a Menny utolsó üzenetei egy olyan világ számára, mely ugyanolyan közömbös, mint hálátlan Velem szemben.

Ébredjetek fel, és nézzetek szembe az Igazsággal. Csak egyetlen Uratok van. Ti nem maradhattok hűségesek Hozzám, ha több úrnak szolgáltok.

Jézusotok