A második eljövetel

2010.11.15 03:00

Köszönöm leányom, hogy kitartasz Igazságomban és megérted, hogy a veled való kommunikálásom nagyon is valós. A testedben érezni fogod Lelkemet, amikor eljövök, hogy kinyilatkoztassam neked Isteni Üzeneteimet, amelyeket az emberiségnek szükséges megértenie ezekben az időkben. Atyám gyermekeinek, egy tiszta szeretettel és szenvedéllyel telt üzenetet hozok. Ezek az üzenetek azért vannak, hogy mindenkinek, aki Isten követője, elmagyarázzák először is azt, hogy milyen fontos most, hogy térdre boruljanak, és hogy János könyvének Igazságait megértsék.

Elérkezett Második Eljövetelem ideje, és ennek jelei már kinyilatkoztatásban vannak azok számára, akik ismerik a jövendöléseket, azokat, amelyek már oly rég meg voltak jövendölve. Nézzétek, mit láttok most? A jelek most már láthatóak. Az ember nem ismeri fel azokat a szörnyű rajtaütéseket, amelyeknek ki van téve. A gonosz hazugság,- amellyel szembenéznek, és amelyet elfogadnak a gyanútlan Kormányok, - észrevétlenül elrejtőzik a megmentés látszata mögött.

Hallgassatok Rám, gyermekeim. Az Antikrisztus ugrásra készen áll. Legyetek éberek, nyissátok ki szemeteket, és nyissátok meg szíveteket az Igazság előtt, vagy meg fogtok halni. Ne féljetek szeretett követőim, mert ti, nyájamat az Örök Atya szent imádására fogjátok vezetni. Az élet kenyere ezen hívek számára bőséges lesz az elkövetkezendő sötét napok alatt. Maradjatok együtt, szeressétek egymást. Erősítsétek meg egymást, azért, hogy egyesíteni tudjatok minden fajt, minden hitet és hívőt mindenütt, Atyám Birodalma felé.

A ti feladatotok lesz, hogy bizonyítsátok Isten szeretetét, és az Örök Élet szeretetét, jóságát, reményét és igazságát, amely az egész emberiségre egykor várni fog.  Ez a közös imádkozás által lesz és az által, hogy a büszkeség és félénkség falát ledöntitek, és hatalmas erővé fogtok válni. Közösen erősek lesztek. Hűségetek Irántam, a ti Isteni Megváltótok iránt, segíteni fog a hitetlenek megtérésében. Ezek az emberek, sokan közülük, saját hibáikon kívül, elutasítják Szeretetemet. Talán szeretetet éreznek egymás iránt, de azt nem értik, hogy ez az érzés honnan származik. Vezessétek a világosságra őket, Isten gyermekei.

Én vagyok a Kenyér, Én vagyok a Világosság. Világosságom biztonságban tart majd benneteket.  De arra sürgetlek benneteket, hogy legyetek nagylelkűek szívetekben és lelketekben, és gondoljatok azokra a szegény lelkekre, akiknek vezetésre van szükségük. Ezt példátok által kell tennetek és meg kell mutatnotok nekik, hogy hogyan közeledjenek Hozzám. Szelíden, de határozottan kell őket rábeszélni útjaik alatt. Fontos felébreszteni őket a tudatlanság álmából, még mielőtt túl késő lenne.

Gyermekeim, nem értitek Atyám könyvének tanításait? A Könyvet, amely a Földre való visszatérésem jelét nyilatkoztatja ki, tanulmányozni kell és elfogadni, mint az igazságot. Isten, az Örök Atya, prófétái által nem hazudik. Ő nincs ellentmondásban önmagával. Ti most látjátok az égi jeleket, amelyek már meg voltak jövendölve, és fel kell most készülnetek.

Ti és családjaitok egy szempillantás alatt felemeltettek Velem együtt

Kérve-kérlek benneteket, imádkozzatok a vezetésért. Híveim, legyetek készen, hogy harcolni tudjatok az Én Nevemben, és hogy kiállhassatok az Antikrisztus ellen. Az emberek kinevetnek majd benneteket, amikor őket a jövendölésekre emlékeztetitek, amelyeket János könyve tartalmaz. Fanyar humorral fognak vádolni és szidalmazni benneteket nézeteitekért és gondjaitokért. Ne törődjetek ezzel, mert most kötelességetek van Velem szemben. Imádkozzatok, imádkozzatok és vegyétek rá a hitetleneket, hogy fogadják el a tanításokat. Ne féljetek. Ezt sokaknak kell mondanom közületek, azoknak, akik félnek a jövőtől és családjaik jövője miatt. Amikor eljön az ideje, akkor ti és családjaitok egy szempillantás alatt felemeltettek a Mennyországba, Velem együtt. Akkor, amikor az Ég és Föld eggyé válik, megkapjátok az Örök Élet ajándékát. Ez az, ami az Új Paradicsomot jelenti. Ez a nagy dicsőség, szeretet és tökéletesség ideje lesz minden követőm számára.

Maradjatok erősek. A kínszenvedés egy rövid szakaszát kell eltűrnötök. De hitetek erőben tart majd benneteket. Ne feledjétek, Én mindannyiatokat szeretem. Szeressetek viszont Engem, és segítsetek Nekem annyi lelket megmenteni, amennyi csak lehetséges.

Ti vagytok az Én erős hadseregem és most elérkezett az idő, hogy felkészüljetek a csatára. Mindannyiatokat Atyám Birodalmába fogom vezetni.

 

Szerető Megváltótok, Jézus Krisztus