A Sátán az emberi nem számára a legnagyobb csapás, a fertőzése pedig halálos

2014.05.20 11:14

Drága szeretett leányom, az az ember, aki nem hisz a gonoszságban, a bűnben sem hisz. Az, aki azt állítja, hogy a gonoszság csupán a szemlélő elméjében van, képes a gonoszság minden formáját elfogadni, végül pedig érzéketlen lesz azzal szemben.

Ahol a gonoszságot figyelmen kívül hagyják, ott a Sátán nagy győzelmet arat, mert a hazugság királya képes messzire elmenni, csakhogy álcázza a gonoszságot, és ő ezt rendszerint érvek bemutatásával teszi, hogy előmozdítsa a toleranciát a társadalomban. Amikor az emberi intelligenciát arra használják, hogy minden racionális okot megvitassanak, csakhogy a gonoszság miatt mentegetőzzenek, akkor ezek a lelkek, akik az ilyen valótlanságok terjesztéséért vétkesek, a gonosz elsődleges célpontjaivá válnak.

Mihelyt egy lélek ajtót nyit neki, akkor a nagy Csaló arról fogja meggyőzni áldozatát, hogy ő jóhiszeműen és a világ javára cselekszik, amikor az Isten ellen elkövetett gonosz tetteket igazolja. A gonosz olyan megtévesztést hozott létre, hogy sok ember, aki nem hisz többé a Sátánban és abban a gonoszságban, amelyet ő világszerte elterjeszt, képtelen lesz felismerni a jó és a rossz közötti különbséget. Ezek az emberek érvekkel fognak előállni és mindenféle racionális nézőpontot be fognak mutatni, hogy minden tekintetben támogassák az erkölcstelenséget. Aztán azt az embert, aki az erkölcsöt meg meri védeni, le fogják ördögözni. Ilyen az emberiség útja a mai világban. Amikor a gonoszság létezését elutasítják, akkor a Sátán létezését tagadják. Ez történik akkor, amikor a hazugság királya és minden ellenségem erőt nyer, és önkéntes áldozatai, mint az ő szócsövei, érzéketlenné válnak az Isteni Kegyelmekkel szemben.

Amikor földi Egyházam elveti a Sátán létezését, akkor már nagyon keveset lehet tenni azokért, akiket a gonosz valóban megfertőzött. Amikor Egyházam tagadja a fenevad és az örökké tartó mélység létezését, amelybe ő és bukott angyalai lesznek dobva, akkor ti tudni fogjátok, hogy nem az Igazságot nyilatkozzák Isten gyermekeinek.

Ha az emberek nem ismerik a veszélyeket, amelyeket a Sátán a lelkeknek okoz, akkor képtelenek lesznek magukat felfegyverezni a gonosszal szemben. Amikor ezek a dolgok megtörténnek, akkor Isten Igaz Tanításait többé már nem annak fogják elfogadni, ami az valójában.

Az idő nem változik Királyságomban. A Sátán az emberi nem számára a legnagyobb csapás, a fertőzése pedig halálos. Tehát neki gondja van arra, hogy elrejtse magát – a csalás mesterét -, mert ő a jót mindig rossznak, a rosszat pedig mindig jónak fogja bemutatni. Csak azok, akiknek a szeme valóban nyitott Istenre, fogják megérteni azt a fenyegető veszedelmet, amelyet ő (a Sátán) a világ üdvösségében tesz.

Jézusotok