A Sátán stratégiája, hogy először megtévessze és becsapja a híveket, mielőtt elpusztítaná őket

2013.11.30 15:50

Drága szeretett leányom, mennyire szeretem a világot! Mennyire sóvárgom minden egyes lélek után, akik ebben az időben elvesztek Számomra! Megígérem, hogy minden egyes személyt felkeresek, és megpróbálom Isteni Irgalmasságomba vonzani őket. Arra vágyom, hogy mindegyikükkel megismertessem Jelenlétemet, Szeretetemet és Könyörületemet. Könnyeim jelenleg, melyeket megmutatok neked, gyermekem, azokért záporoznak, akik el fogják utasítani Isteni Beavatkozásomat, és akik ennek eredményeként fejest fognak ugrani a gonosz csalás vákuumába.

Passióm most újra átélésre kerül, mivel a Testem egy új megkorbácsolásnak lesz kitéve, amikor a pogányok – akik a hamis béke, szeretet és alázat látszatával fognak jönni – megtapodják Egyházamat, még mielőtt keresztre feszítenék azt. A bölcs lelkűek tudni fogják az Igazságot. A háború keserű lesz, és a fődíj, melyet a Sátán hadserege célul tűzött ki, Isten minden gyermekének a lelke.

A Sátán elsődleges célpontja a hívők lelke lesz, és minden energiáját erre fogja összpontosítani. A Sátán stratégiája, hogy először megtévessze és becsapja a hívőket, még mielőtt elpusztítaná őket. A hitetlenek kevésbé érdeklik a Sátánt, mivel ő már megkaparintotta a lelküket, és ezért kevés kihívást jelentenek számára. Atyám nem fog félre állni, és csak úgy nézni ezt a megjövendölt borzalmat. Tanúi lesztek minden csodának, minden Mennyei felhívásnak és Beavatkozásnak, amint a végső csata kibontakozik –minden idők legnagyobb szellemi háborújának.

Azok, akik intelligensnek születtek, nem lesznek okosabbak az Igazsággal szemben, mivel megteremtésük Igazságát csupán emberi logikával fogják elemezni. Azok viszont, akik úgy születtek, hogy tiszta szeretet van a szívükben Isten iránt, el fogják fogadni az Igazságot, még akkor is, ha az összezavarja őket, mert az ő szívük Istené, és ők a tisztánlátás Ajándékával lesznek megáldva. Azok, akik Isten Szava és Atyám lelkeket mentő Beavatkozása ellen harcolnak, és akik megpróbálják Őt megakadályozni a lelkek megmentésében, szigorúan meg lesznek ítélve.

Miközben folytatódik a lelkekért vívott csata, nektek mindig Hozzám kell fordulnotok és kérnetek kell Tőlem, hogy tartsalak fenn benneteket, védelmezzelek és vigasztaljalak titeket. Ha ti Velem vagytok, akkor nyugalommal fogjátok viselni ezt a szörnyű pusztítást, ami meg fog lepni benneteket. De ha nem tudtok megbízni Bennem, és nem tudjátok teljesen átadni magatokat Nekem, akkor lehetetlennek fogjátok találni, hogy megküzdjetek ezekkel a megpróbáltatásokkal, amelyek előttetek állnak Egyházamban, mert azok annyira fájdalmasak lesznek.

Nem szabad soha elfelejtenetek, hogy Isten Mindenható, és hogy a Sátán nem nyerheti meg ezt a lelkekért vívott csatát. Sajnos, sokan nem lesznek elég erősek a hitükben, vagy nem lesznek képesek felismerni azt a megtévesztést, amellyel szembesülni fognak az Én Nevemben, és soha nem lesznek képesek arra, hogy megváltsák önmagukat Előttem.

Ezek azok a lelkek, akik Nekem oly keserű bánatot okoznak ebben az időben.

Jézusotok