A Szentlélek most már az egész világra kiáradt

2011.05.10 16:00

Leányom, mondd meg a világnak, hogy jelenleg a Szentlélek Irgalmasságom által az egész világra kiáradt, ez gyermekeim számára, egyike a legnagyobb ajándékoknak. Ez az ajándék, az emberek megsegítésében nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre felkészülhessenek. A Szentlélek ereje, áthatja Isten szolgálóit és követőit, ezáltal az Irántam és az Örök Atya iránti szeretetük megerősödik.

Ez az életajándék új impulzust hoz fáradt, langyos lelkeiteknek, amelyek felvilágosodásért kiáltanak. Mindez előre meg volt nektek mondva és mindannyiatoknak, de még a legnagyobb bűnösöknek is a javára fog válni.

Amint már azt nektek megmondtam, az Én Irgalmasságomnak nincs határa. Most, követőim, szerte a világon, akik el vagytok telve a Lélek fényétől és szentségétől, legyetek bátrak és hirdessétek Igéimet mindenkinek, akivel csak kapcsolatba kerültök. Ne törődjetek a gúnyolódással, amiben talán részetek lesz, mert most nagyon fontos, hogy a megtérésre vonatkozó kérésemet figyelembe vegyétek.

Halljátok meg imámat, amely most nektek bátorítást ad, mert szükségetek van rá:

„A Szentlélek ajándékával tölts el engem, ó Uram, hogy Szent Igéidet a bűnösökhöz vihessem, akiket a Te Szent Nevedben segítenem kell, hogy megmenekülhessenek. Segíts nekem, hogy betakarhassam őket imáim által, értékes Véred imáival, úgy, hogy az Szent Szívedhez vonzani tudja őket. Add meg nekem, a Szentléleknek azon ajándékát, hogy ezek a szegény lelkek a Te Új Paradicsomodban örvendezhessenek. Ámen”

Mindennap mondjátok el ezt az imát, az után, hogy elimádkoztátok az Irgalmasság Rózsafüzérét és Irántam való hűségetek által segíteni fogtok Nekem gyermekeim megmentésében.

Mentsetek meg Engem attól a szenvedéstől, amit a Szívemben érzek, amikor nagy szomorúsággal látnom kell azt, hogy miként tagadják meg Szent Nevemet a világon. Nem is elégednek meg azzal, hogy megtagadnak Engem, hanem még arra is dühösen reagál sok-sok lélek, amikor ti, hű követőim, meg meritek említeni azt, amit Én képviselek. Ők nagyon dühösek, mert a csaló olyan ügyesen tekeri ki gondolataikat, hogy eltávolodhassanak az Igazságtól. Segítsetek ezeknek a lelkeknek, ti mind. Imádkozzatok és kérjétek azt az erőt Tőlem, amelyre ebben a munkában szükségetek lesz.

Különleges kegyelem mindazoknak, akik részt vesznek a megtérések terjesztésében. Mindannyitoknak, akik a megtérések terjesztésében részt vesztek, különleges kegyelemben lesz részetek és különleges hely lesz számotokra fenntartva Apám Királyságában. Most menjetek, és hagyjátok, hogy a Szentlélek eltöltse lelketeket, és hogy segíthessetek nekem az emberiség megmentésében.

Mindannyitokat szeretem. Szent Szívemben helye van mindannyitoknak. Senki sem lesz kizárva közületek, beleértve a bűnösöket is, abból a harcból, amelyet a lelkekért folytatok.

A ti szerető Megváltótok, Jézus Krisztus Az Irgalmasság Királya

 

Megjegyzés: Urunk Jézus Krisztus a látnoknak adott magyarázata az üzenet végén: „Leányom, ez az esemény nagyon fontos. Sok lelket fog megmenteni még mielőtt a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezik és jelen marad továbbra is a világban, hogy megakadályozza, hogy a bűnösök visszaessenek.

Ez, leányom, meg volt jövendölve, és lényeges tudósítást tár elétek. De követőimnek most keményen kell dolgozniuk, hogy segítségemre legyenek a lelkekért folytatott harc vezetésében.