Üdvösség Anyja: Imádkozzatok Fiam Irgalmáért, hogy így minden szenvedést enyhíteni lehessen (&166.)

2014.09.18 15:30

Drága gyermekem, meg kell kérned mindenkit, hogy kérjék Isten Irgalmát azokra a dolgokra vonatkozólag, amelyek az emberiség megsemmisítését célozzák meg. Utalok itt a háborúkat érintő gonosz tervekre, a világméretű védőoltás bevezetésére – amelyre a 2010. november 26-i üzenetben voltatok figyelmeztetve –, a népirtásra és a Keresztények, valamint a különböző vallásokhoz tartozók gonosz emberek keze által történő meggyilkolására.

Amikor a Sátán megfertőzött egy lelket, az emberfeletti módon képes gyűlölni Isten gyermekeit. Amikor emberek csoportjai a gonosznak való teljes alárendeltségben együtt dolgoznak, gonoszságuk minden cselekedetükben megnyilvánul, halált és pusztulást hozván azokra, akik fölött ellenőrzést gyakorolnak.

Nektek mindnyájan imádkoznotok kell, hogy megakadályozzátok a gonosz emberek terveit, akiknek vágya, hogy csökkentsék a világ népességét a saját nyereségük érdekében. Azok, akik mentesülnek ettől a gonoszságtól, egy láthatatlan csoport irányítása alatt fogják találni magukat. Egyenként szólítalak benneteket és hívlak mindnyájatokat, hogy imádkozzatok Fiamhoz, Jézus Krisztushoz, hogy segítsen enyhíteni ezeket a tragédiákat és gonoszságokat. Néhányat eme rémtettek közül még lehet enyhíteni, de nem mindegyiket. Mindazonáltal imáitok enyhíteni fogják ezeknek a szörnyű tetteknek a hatásait, amelyeket a gonosz követői hajtanak végre. Kérlek benneteket, hogy imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat ezen imáját, hogy segítsen mérsékelni az ártatlanok ellen elkövetett gyilkosságokat.

A Keresztes Imahadjárat 166. Imája: Hogy csökkenjenek az ártatlanok ellen elkövetett gyilkosságok

Legdrágább Üdvösség Anyja, kérlek, tárd szeretett Fiad, Jézus Krisztus elé azon kérésünket, hogy csökkenjenek az ártatlanok ellen elkövetett gyilkosságok.

Kérjük, hogy nagy Irgalma által hárítsa el a népirtás veszélyét, az üldöztetést, és az Isten gyermekeit fenyegető rémtettek minden formáját.

Könyörögve kérünk, Üdvösségnek drága Anyja, halld meg kiáltásunkat, amelyet a szeretetért, az egységért és a békéért intézünk Hozzád szomorú világunkból.

Kérjük, hogy Jézus Krisztus, az Emberfia, védjen meg mindnyájunkat a nagy fájdalom és szenvedés ezen idejében, a Földön. Ámen.

Gyermekeim, amikor majd a megjövendölt próféciák bekövetkeznek, fontos kérnetek Fiam Irgalmát, hogy a szenvedések enyhüljenek, az emberiség ellen elkövetett gonosz tettek pedig lecsökkenjenek.

Menjetek békével és szeretettel, hogy szolgálni tudjátok az Urat.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja