Az alázatosság nagyon fontos, hogy bejuthassunk a Mennyországba

2011.04.29 15:15

Szeretett leányom, az alázatosság egy olyan lecke, amit meg kell tanuljanak mindazok, akik Birodalmamba be akarnak jutni.

Az alázatosság kicsinységeteket mutatja meg szemeim előtt, ami által ti Engem, Megváltótokat, a Isten emberré vált Fiát tiszteltek. Az alázatosság nélkül, útjaitokat a büszkeség keresztezné. Semmit sem ér az, hogyha azt állítjátok magatokról, hogy alkalmasak vagytok Királyságomra.

A mai világban az alázatosságot már nem tartják elfogadhatónak, abban a világban, ahol az érvényesülés képességét és azt az óhajt, hogy egyre jobbakká váljanak (a munkában) és másokkal szemben minél több sikert érjenek el, csodálatos tulajdonságnak tartják. A mai világban ignorálják mindazokat, akik nem emelik ki önmagukat, vagy akik nem önbizalommal és arroganciával törtetnek előre. Az alázatosság és a nagyvonalúság tulajdonságát úgy tekintik, mintha gyengeség lenne – nem tartják őket arra érdemesnek, hogy saját társaságaikba befogadják őket. Pedig, az erény a kulcs a Mennyország kapuinak átlépéséhez, és nem más, mint a büszkeség ellentéte. Tehát, ami ebben az életben a sikert jelenti, ami a jólét és a gazdagság kulcsa, az egyenlő avval a formulával, ami benneteket halálotok után a sötétségbe vezet.

Az alázatosság valójában a legfontosabb erény, ami által elfogadjátok, hogy mindenek előtt Teremtőtöknek kell szolgálnotok. Azáltal, hogy jelentéktelenségeteket kinyilvánítjátok, meghirdetitek Isten dicsőségét.

Az alázatosság olyan erény, ami nemcsak Szemeim előtt értékes, hanem a lelketek fejlődésének egyik fontos alapvető része. Ez azt jelenti, hogy önmagatokkal szemben másokat kell előnybe részesítsetek, Isten dicsőségére. Mégis olyan könnyen és gyorsan lehet a büszkeség állapotába kerülni.

Figyelmeztetés a kiválasztott lelkek számára

Kísérjétek figyelemmel azokat, akik keményen dolgoztak lelki életük fejlődésén, hogy örömet okozzanak Nekem. Aztán szemléljétek meg azokat a szerencsés lelkeket is, akik világszerte adományokban részesültek, hogy a Szentlélek ereje által, mint látnokok működhessenek. Azután, hogy ezeket az adományokat megkapták, legtöbbször észrevétlenül működnek, anélkül, hogy kiemelkednének testvéreik közül. Majd dicsekszenek ezekkel az ajándékokkal. Aztán kiválasztják azt a módot, ahogyan ezeket az adományokat továbbítani akarják. Öndicséretük befolyásolja őket az igazság továbbításában. Amit elfelejtettek, az, hogy minden adottságot Tőlem kaptak. Mindannyiukat szeretem. Azért kapták ezeket az adományokat, hogy továbbítsák azokat. Ugyanúgy, ahogy ezeket az ajándékokat adtam, el is vehetem tőlük.

Az öndicséret visszatart benneteket attól, hogy valóban az Én lépéseimet kövessétek. Tanuljatok meg alázatosak, türelmesek lenni, büszkeség nélkül. Ha az alázatosságra törekedtek, akkor Szívemben különleges helyet tartok fenn számotokra. Bár egyes embereket kiválasztottam (kiválasztott lelkek), azonban ők ezt ajándéknak kell, hogy tekintsék. Nem szabad azt hinniük, hogy ők fontosabbak számomra, mert Én mindannyiatokat szeretem. Azonban, a jó munkát megjutalmazom, amint Velem szemben és testvéreitekkel szemben alázatot mutattok.

 

A ti szerető Megváltótok, Jézus Krisztus