Az Egy Világrend a legnagyobb paródia a Valóságos Szentháromság egy Istennel szemben

2013.07.05 04:10

Drága szeretett leányom, van egy vallás, ami a legnagyobb fájdalmat okozza Nekem és ez az a hamis vallás, mely a fenevadat bálványozza. Az Egy Világrend a legnagyobb paródia a Valóságos Szentháromság egy Istennel szemben, és oly sok imára van szükségük azoknak, akik a Sátán házához tartoznak. Őket becsapják, elhitetve velük, hogy létezik egy másik isten, aki szereti őket. Azt mondják nekik, hogy a Szentháromság valótlanság és hogy az Én szeretett Atyám gonosz. Nem fogadják el Azt, Aki őket teremtette és a fejük annyi hazugsággal van tele, hogy ők sohasem fogják megnyitni elméjüket az Igazságra. Az okkult dolgok iránti odaadásuk miatt belekeveredtek a sátáni erőkbe, melyek felfalták a gyűlölettel eltelt lelküket, ami nemcsak az Isten iránti gyűlölettel van tele, hanem Isten minden gyermeke iránt is.

Ők csak önmagukat szeretik és az élvezet utáni sóvárgásuk kielégíthetetlen vággyal tölti el őket a több és több iránt. A világi élvezetek sokasága nem fogja kielégíteni őket, ezért van az, hogy egyéb trágárságokra vágyakoznak. Élvezetüket lelik az élet elvételében és semmiféle lelkiismeret furdalás sincs a lelkükben azért, hogy a brutális öldöklésért ők a vétkesek. Befolyásuk egyre terjed szerte a Földön, minden nemzetben és az ördög követői elvegyülnek a gazdagok, az üzleti vezetők, a fejedelemségek és a szervezetek között, beleértve a médiát, a törvények végrehajtását, az igazságszolgáltatást és az Egyházat.

Kérlek benneteket, ne becsüljétek alá hatalmukat. Bár ők kis számban vannak és bár társadalmatok nem minden részébe hatoltak be, mégis szörnyű károkat fognak okozni. Nemcsak eladták lelküket az ördögnek, de ők a fenevaddal és démonaival együtt más ártatlan lelkeket is a mélységbe fognak vonszolni.

Amennyiben ezt a rövid Keresztes Imahadjárat imáját imádkozzátok, Én megadom a Kegyelmeket mindazoknak, akik szeretnek Engem, hogy legyőzzék ezt a sötét és erőteljes csoportot, akik a nap minden pillanatában átkoznak Engem.

A Keresztes Imahadjárat 112. imája „Az Üdvösség Kegyelméért”

Legdrágább Jézusom, hívlak Téged, hogy különleges Kegyelmeddel, az Üdvösség Kegyelmével borítsd be azok lelkét, akiket a Sátán megfertőzött.

Szabadítsd ki szegény lelküket a gonosz fogságból, amelyből nem tudnak kiszabadulni. Ámen.

Ezek a szegény lelkek lesznek az elsők, akik a fenevadra úgy fognak igényt tartani, mintha az a sajátjuk lenne és arcra borulnak majd, hogy imádják az Antikrisztust. Nektek minden erőtökkel imádkoznotok kell – mindnyájatoknak – hogy meg lehessen törni azt a hatalmat, amelyet a Sátán gyakorol fölöttük, és hogy megnyíljon a szívük Nagy Irgalmasságomra.

Jézusotok