Az ima megfélemlíti a gonoszt

2015.02.12 18:00

Drága szeretett leányom, arra kérek minden Keresztényt világszerte, hogy növeljék az imádságra szánt időt, imádkozván erőért, hogy legyőzzék a bűnt, mely megfojtja a világot, szenvedést hoz, és mindenféle nehézséget von maga után.

Az imával meg lehet semmisíteni a bűnt. Az ima a legerősebb fegyver a gonoszság ellen és minél jobban Felém fordultok, a ti Jézusotok felé, annál hatékonyabban tudok győzedelmeskedni ellenségem fölött. Bár Én semmilyen követelményeket nem támasztok veletek szemben, ami megterhelné a szíveteket, azonban egyet mégis kérek tőletek, hogy hívjatok Engem a bűnösök megsegítése érdekében, hogy elkerüljék a gonoszságot, ami bármelyik pillanatban felütheti a fejét a szívükben.

A Sátán hatalma egy olyan pontot ért el, hogy könnyen manipulálhatja azokat, akiknek nincs hitük, azaz Istenbe vetett hitük. Ő minden alkalommal piszkálja és kísérti őket. Az ember a Sátán szemében Isten képmása, Aki a saját Képére és Hasonlatosságára teremtette az embert. A Sátán olyan intenzitással gyűlöl minden egyes emberi lényt, hogy ha azt látnátok, az még a lélegzeteteket  is elállítaná. Egyedül csak az az ember éber az ő taktikájára, aki képes látni az Igazságot, amikor a gonoszság sokféle formában jelentkezik. Egyedül csak az az ember képes elhárítani a csaló befolyását az ima erejével, aki nyitott Isten Igéjére, szereti Istent, és ismeri Őt.

Az ima megfélemlíti a gonoszt és meggyengíti az emberiség fölötti hatalmát. Az ima sokkal erősebb, mint a csatában használt kard, mert az, az ellenséget nemcsak megsebzi, hanem el is pusztítja.

 Jézusotok