Az Üdvösség Anyja: Imádkozzatok a Keresztény Egyházakért, hogy megkapják a kegyelmeket hitük megvédésére

2012.06.11 12:02

Isten minden gyermeke fel van szólítva világszerte, hogy egyként egyesülve Örök Atyám Irgalmasságát kérjék ebben az időben.

Gyermekek, öntsétek ki a szíveteket Örök Atyámnak, és kérjétek Őt, hogy védjen meg benneteket, és borítson be az Ő drága Fia Vérével.

Mától kezdve mindennap figyelnetek kell arra, hogy Istenhez, az Atyához Jézus Krisztus, a Világ Megváltójának nevében imádkozzatok, hogy minden védelmet megkapjatok a gonosz erőivel szemben, amelyek most már minden sarkon burjánzanak.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a Keresztény Egyházakért a Földön, hogy megkapják a kegyelmeket hitük megvédésére.

Soha ne adjátok fel a reményt, gyermekek, mert ha egyszer hűséget fogadtok Fiamnak, és imádkoztok erőért, akkor imáitok majd meghallgatásra találnak.

Ma arra kérlek benneteket, hogy továbbra is imádkozzátok a Megtérés Keresztes Imahadjárat imáit, a Legszentebb Rózsafüzéremet, és az Isteni Irgalmasság Rózsafüzérét.

Ez a hónap arra van kijelölve, hogy sok nemzet megtérjen.

A böjtölést továbbra is folytatni kell a lelkek megmentéséért, melyet mindenki a saját lehetőségeinek megfelelően végezhet.

Gyermekek, továbbra is imádkozzatok a megtérésekért, amelyre oly nagy szükség van ebben az időben.

Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

 

Az Üdvösség Anyja