Azok a csoportok, amelyek elősegítik az eretnekséget a Szent Bibliával szemben, fel fogják keresni azokat, akik állhatatosak maradnak a hitben

2014.05.21 20:40

Drága szeretett leányom, Atyám azt óhajtja, hogy minden gyermeke legyen egymás iránt szeretettel és könyörülettel. A bűn, mint a büszkeség közvetlen eredménye olyan gyorsan terjed, hogy a fertőzés – különösen azok között, akik azt állítják, hogy Keresztények – sok olyan lelket kerített hatalmába, akik egykor közel álltak Szentséges Szívemhez.

A Sátán, és minden démon, akiket ő küldött, hogy elpusztítsák az emberiséget, sok megosztottságot okozott a világban. Ők azzal próbálkoznak, hogy a nemzeteket és a közösségeket egymás ellen vitába keverjék. A terrortámadások nagyobb méreteket fognak ölteni, de a legsúlyosabb jel a Keresztények üldözésének formájában lesz. Soha ezelőtt nem voltak így megalázva a Keresztények, mint ahogyan most lesznek – korlátozni fogják vallási szabadságukat, és meg fogják sérteni azon jogukat, hogy hűségesek maradjanak az Igéhez.

A Keresztények nemcsak ellenségeim célpontjául fognak szolgálni, hanem még egymás ellen is fogják őket uszítani. Azok a csoportok, amelyek elősegítik az eretnekséget a Szent Bibliával szemben, fel fogják keresni azokat, akik állhatatosak maradnak a hitben. Nyilvánosan kritizálni fogják őket, az Igazság iránti hűségüket kigúnyolják és felkeresnek minden felszentelt szolgámat, akik ki merik hívni őket, az Engem, Jézus Krisztust való elárulásukért.

A gonosz rettenetes dühvel harcol Ellenem ebben az időben, mivel tudja, hogy az Én Időm szinte már elérkezett hozzátok. Ismerjétek fel az üldöztetés minden formáját, mely ellenetek, Keresztények ellen, az igaz látnokok és próféták ellen, vagy a felszentelt szolgák ellen irányul, mint egy közönséges és gonosz támadást, mely valójában Ellenem, Jézus Krisztus ellen irányul. Ne feledjétek, drága követőim, hogy az Irántam való szeretetetek miatt nem szabad engednetek az üldöztetésnek. Imádkozzatok azokért a szegény lelkekért, akik lehetővé tették azt, hogy gonoszság áradjon a szájukból. Legyetek türelmesek és nyugodtak, amikor tanúi vagytok a Kereszténység elleni üldöztetésnek, mert egyedül csak Istenségem Örökké tartó. Minden Ellenem irányuló tett, cselekedet, vagy eretnekség egy pillanat alatt el fog tűnni. És egyedül csak azok, akik valóban Értem vannak, fognak békére és üdvösségre találni.  

Imádkozzatok üldözőitekért és gyötrőitekért, mert amikor ezt teszitek, meggyöngítitek a gonosz hatalmát.

Jézusotok