Drága szertett leányom, legnagyobb kívánságom, hogy lássam, amint a hitetlenek Szent Szavamat olvassák. Hacsak mindössze néhány percre is, de kísértést éreznének arra, hogy újra és újra visszatérjenek Írásomhoz. Mivel a Sátán megtéveszti a világot, elhite

2013.01.20 17:50

Drága szeretett leányom, azt szeretném, ha tanítványaim félelem nélkül köszöntenék az előttük álló változásokat. Ezek a változások azért vannak, hogy az ember megtisztulhasson.

A gonosz háborús cselekmények és jogaitok megszüntetése, melyek hamarosan bekövetkeznek, idézik elő azt a helyzetet, amelybe országaitok belerohannak. Ha ez a végső csata Atyám Királysága és az ördög meg annak gonosz szellemei között nem következnék be, akkor a gonoszt nem lehetne megsemmisíteni.

Folyamatosan kísérleteket fognak tenni annak érdekében, hogy elvegyék pénznemeiteket és a pénzhez való személyes hozzáférhetőségeteket. De imáitok megakadályozhatják ezeket a gonosz vezetőket abban, hogy a rabszolgaság érdekében ilyen kísérletet tegyenek. Ezek az emberek meg fogják semmisíteni Egyházaimat, és csak néhány szolgám fogja tudni bemutatni a napi Áldozatot.

Mégis ott lesznek azok is közöttük, akik kitartóak maradnak, Isten Kegyelmének köszönhetően.

Üldözni fogják az Egyházat, és a Keresztény Egyházak vezetői között nagy megosztottságot fognak okozni, és mégis lesznek papok és egyházi személyek, akik kitartóak maradnak, mert nem lesznek hajlandóak engedni ennek a nyomásnak.

Megpróbálják majd megszüntetni a Keresztség Szentségét, a Szentáldozást és a Szentgyónást, és mégis ezek a hűséges és bátor felszentelt szolgák továbbra is szolgálni fognak Engem.

Ne feledjétek, hogy imáitok enyhíteni fogják ezen megpróbáltatások hatását és keménységét. Amikor választott lelkeim rendkívüli módon fognak imádkozni az Irgalmasság e cselekedeteiért, Én válaszolni fogok hívásaikra.

Jézusotok