Egy tökéletes világ fog a helyébe lépni mindannak, ami bemocskolódott és erkölcstelen

2014.07.27 15:15

Drága szeretett leányom, az Én Békém, mely Szeretett Atyám Ereje által adatott a világnak, hamarosan a tietek lesz, és mindazoké, akik Engem, Jézus Krisztust szolgálnak ebben az életben.

Megáldalak mindnyájatokat, akik megpróbáltok továbbra is hűségesek maradni Szavamhoz, különösen azokat, akik éhezik Szavamat. Meglehet, azt gondoljátok, hogy minden más vallású ember el van veszve, beleértve azokat is, akik nem hisznek Örök Atyámban, vagy azok, akik nem fogadnak el Engem, Jézus Krisztust, a világ Megváltóját, – de ez téves lenne. Atyám, Aki Mindeneket Szerető, Mindenható, és Tökéletes mindabban, amit tesz, szeret minden olyan lelket, aki lelki tökéletességre törekszik, és azokat is, akik esetleg nem ismerik az Igazságot.

Az emberiség a bűnnek köszönhetően tökéletlen, jóllehet minden ember Annak a képmására lett teremtve, Aki életet adott neki. Mint olyan, mihelyt a bűn ostora megsemmisül, minden férfi, nő és gyermek testben és lélekben újra tökéletes lesz. Amikor Isten ellenségei száműzetnek, és amikor a test és a lélek tökéletlensége többé már nem gördít akadályt az ember és Isten közé, akkor minden Eggyé válik Atyámban. Az Új Királyság, melyet a Menny és a Föld fog alkotni, eggyé fog válni. Az ember eggyé válik Istenben Általam, Egyszülött Fia által, és Atyám e világgal kapcsolatos Terve befejeződik.

Ti sohasem érezhetitek magatokat tökéletesnek, mert amíg a bűn létezik, az mindig az Istentől való elszakadás okozója lesz. De eljön az idő, amikor minden fájdalom, mely a Földet mételyezi, el lesz söpörve. A szeretet és az öröm fogja beborítani a Földet, és egy tökéletes világ fogja felcserélni mindazt, ami szennyezett és romlott.  

Csak ekkor fog Isten minden Alkotása újból teljessé válni.

Jézusotok