Globális terv a világnépesség csökkentésére és a világ vezetőinek megbuktatására

2010.11.26 15:00

Szeretett leányom, egy lelki vezető által, rövidesen vezetésben lesz részed.

De ne felejtsd el azt, hogy sokan lesznek a meghívottak sorában, de kevesen lesznek az elfogadottak. Nem tudok beavatkozni szabad akaratotokba, amely nem más, mint ajándék számotokra. Most nagyon fontos, hogy ez a sürgős feladat teljesítve legyen, azért, hogy gyermekeim mindezt meghallhassák és hogy megmeneküljenek.

A jel

Most ne hibázz, mert a változások már folyamatban vannak és rövidesen annyi előjel fogja ezt bizonyítani, hogy kevesen lesznek azok, akik ezt majd nem veszik észre. Ezek azok a jelek, amelyekről ebben az üzenetben beszélek és amelyekről szeretett Anyám, Európa szerte, a jelenések során hívja fel az emberek figyelmét. Sok ember, aki megnyitja szívét és felszabadítja fogságban tartott lelkét, meg fogja érteni, hogy ezek égi közlemények. Gyermekeim akkor fogják felismerni az Igazságot, amikor a Nap által előidézett csodajelet fogják látni.

Ignoráld mindazoknak az embereknek csúfolódásait, gyűlölködéseit és megvetéseit, amelyeket ennek az írásnak az olvasása vált ki belőlük. Ugyanez történt Apostolaimmal is, amikor a Szentlélek adománya által munkálkodtak. Leányom, te is megkaptad ezt az ajándékot. Sohase utasítsd azt vissza, és ne kételkedj benne. Ez a valóság, és ezt most már te is tudod. Kétségeid végre csökkenni kezdenek.

Mint ahogyan azt már mondtam neked, segítséget küldök számodra. Most már kibontakozóban van ennek az ígéretnek a bebizonyosodása. A jövőről továbbra is tájékoztatni foglak, amelyet fel kell tárnod mindenki előtt, beleértve a hitetleneket is. Mi lesz, ha eleinte nem hisznek? Amikor az események egyre jobban kibontakoznak, nem lesz más választásuk, csak az, hogy elhiggyék az Igazságot.

Terv egy háború szervezésére

A világhatalmak által egy rosszindulatú terv van már készülőben egy háború kitöréséhez, amelynek az a célja, hogy megtizedelje a világ népességét. Imádkozzatok, imádkozzatok, erre most nagy szükség van, azért, hogy minél kisebb legyen az az okozott kár, amelyet ezek a rosszindulatú emberek el akarnak követni. Ostoba módon függnek a csalótól, ezért sátáni erővel rendelkeznek, és elhatározták, hogy feladatukat mindenáron teljesítik.

Terv Benedek pápa megdöntésére

Tervek vannak készülőben arra is, hogy hogyan vegyék át a hatalmat az Egyházak, a különböző vallási felekezetek és a Vatikán fölött is. Az Én szeretett Benedek pápám azokkal van körülvéve, akik a megdöntését tervezik.

A világ különböző államfőinek megdöntésére is tervek vannak, olyan vezetőkről van szó, akiket szintén saját embereik akarnak megdönteni.

 Ébredjetek fel gyermekeim és harcoljatok. Ez egy valódi háború, teljesen más, mint az eddigi háborúk voltak, amelyeket már a Földön megéltetek. Ez nem más, mint egy ellenetek irányított háború, minden egyes gyermekem ellen. Ti vagytok a célpont. A probléma az, hogy nem láthatjátok az ellenséget, mert ők gyáva szívűek, nincs bátorságuk arra, hogy megmutassák magukat.

Titkos találkozók

Eltelve önmaguktól, saját köreikben, titokban találkozgatnak és megtalálhatóak az élet minden területén. Nemcsak kormányaitok székházainak folyosóin találjátok meg őket, hanem a törvényszéken, a rendőrségen, a kereskedelemben, a tanügyben és a hadseregnél is.

Ne hagyjátok, hogy majd ezek az emberek írják elő nektek azt, hogy hogyan kell imádkoznotok. Figyeljétek majd meg, hogy hogyan próbálják igazgatni életeteket, ezért már most kezdjetek felkészülni az előtettek álló dolgokra.

Figyelmeztetés a globális oltások ellen

Mindenekelőtt, arra kérlek titeket, hogy imacsoportokban imádkozzatok. Imádkozzatok azokért az emberekért, akik a sátán lelkes követői. Az ima segíteni fog egyes katasztrófák elhárításában. Óvakodjatok attól az iszonyatos dologtól, amelyet oltások által akarnak nektek okozni. Ne bízzatok abban, amikor veletek együtt érezve, hirtelen globális oltási kezdeményezést indítanak. Legyetek résen. Megegyezés alapján, országról – országra annyi embert akarnak uralni, amennyi csak lehetséges. Ne féljetek, mert meg fogom védeni mindazokat a híveimet, akik Hozzám imádkoznak. Imádkozzatok azokért a bátor lelkekért is, akik elhatározták azt, hogy terjesztik az Igazságot. Sokat közülük kinevetnek, pedig ők nagyrészt csak az Igazságról beszélnek.

Az élelmiszerek elraktározása

Ne bízzatok az élelmiszerszolgáltatókban. Már most készüljetek fel a jövőre. Saját felelősségetekre kezdjétek el az élelmiszerek és a vetőmagok gyűjtését. Úgy raktározzátok el azokat, mintha egy háború következne. Mindazok, akik ezt megteszik, helyesen cselekednek. Lelketeket az ima és az ájtatosság fogja megerősíteni és meg fog védeni titeket attól, hogy ezeknek a rosszindulatú embereknek az útjaira térjetek. Sohase hagyjátok jóvá, hogy ők uralkodjanak a ti véleményeitek és meggyőződéseitek fölött, mert ők az olyan törvények behozását fogják követelni, amelyek a családok széthullásához vezetnek. Arra fognak törekedni, hogy szétválasszák a családokat, azáltal, hogy az embereket a válásra, a szexuális és a vallási szabadságra fogják bátorítani.

A világ egyes vezetőinek megöletése

A világ nemzetei között gyűlöletet fognak szítani, vezetőket fognak megölni és azáltal, hogy az embereket diktatúra alá akarják vetni, elveszik szabadságukat is.

Isten haragja nemsokára érezhető lesz, mert Ő már ezeknek az embereknek a gonoszságait nem fogja sokáig eltűrni, hacsak ezek az emberek hátat nem fordítanak a sátán befolyása alatt álló szervezeteknek. Imádkozzatok érettük.

Legyetek elővigyázatosak abban, hogy kire szavaztok a választások idején. Amikor beszélnek, figyeljetek jól oda szavaikra. Azokra hallgassatok, akik megpróbálnak figyelmeztetni benneteket. Arra hívom fel sürgősen figyelmeteket, hogy azokért imádkozzatok, akik nem így cselekednek, hogy ők is megtérhessenek, és hogy megmenekülhessenek.

Nemsokára elkezdődik a beteljesedése ezeknek az eseményeknek, amelyekről most beszéltem nektek. Szorosan tartsatok össze, saját élelmiszerkészleteiteket tartsátok készenlétben, próbáljátok saját részetekre a zöldségféléket és a túléléshez szükséges dolgokat megtermelni. Ez egy ellenetek irányított háború, de egyáltalán nem annak fog tűnni. Mégis legyetek résen.

Az Egyházakat betiltják

Ti, gyermekeim, akik összeszeditek bátorságotokat és az Egyházhoz visszatértek, sohase féljetek imádkozni és hiteteket nyíltan kimutatni. Sokan közületek, akik most Egyházamat természetes dolognak tartják, nem fogják majd ezt tenni. Előttük csak akkor fog az Igazság megvilágosodni, amikor elveszik tőlük azt a valódi ajándékot, ami megengedte nekik, hogy hitüket nyilvánosan élhessék. Ez dühössé fog tenni benneteket.

Leányom, mondd meg híveimnek, hogy ne essenek pánikba. Megmentem mindazokat, akik követnek Engem, a felhőkbe emelem fel őket, hogy ott várakozzanak az új Paradicsomra. A Földön ők fogják élvezni az új Paradicsomot és ebben az új Örök Életben újra egyesülni fognak meghalt családtagjaikkal. Most nekik erőseknek kell maradniuk, imádkozniuk kell és szeretettel kell lenniük egymás iránt. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, legfőképpen azokért az elveszett és megtévesztett lelkekért, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy cselekedeteik milyen hatással vannak a jövőre nézve, az elkövetkezendő életükre.

A langyos lelkekről

Imádkozzatok a langyos lelkű gyermekeimért is. Nekik mielőbb vissza kell Hozzám térniük. Gyermekeim, egymás iránti szeretetetek által, az Igazságot szem előtt tartva, ne késlekedjetek figyelmeztetni őket. Legyetek példakép számukra, ezáltal mutassátok meg nekik az ima valódi értelmét, mert így ők sem fognak elveszni.

Maradjatok erősek. Sohase adjátok át magatokat a csaló hadseregének. Sohasem. Álljatok ki azért, amiben hisztek. Már most védjétek családjaitokat. Térjetek vissza Hozzám. Mindennap imádkozzátok az Irgalmasság rózsafüzérét.

Világ keresztényei, imádkozzátok a Rózsafűzért! Engedjétek, hogy Anyám közbenjárjon értetek, és hogy segítségével visszatérhessetek Hozzám.

Gyermekeim, sírok mindannyitokért és most nagy szükségem van híveimre, hogy a gonosz ellen most összeszedjük és egyesítsük erőnket. Erre az ima a válasz.

 

A ti szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus