Haláltusámat az összes szent és angyal érzi a Mennyben, mert az Apokalipszis ideje közel van

2013.03.16 12:40

Drága szeretett leányom, mekkora dühöt, haragot és félelmet fognak érezni azok, akik nem fogadják el Szenvedésem Kelyhét ebben az időben.

A Sátán dühe ezekkel az Üzenetekkel szemben gyorsan fog növekedni, és minden erőfeszítést meg fognak tenni azért, hogy feljelentsenek téged, leányom.

A fájdalmat el kell fogadnod, mivel Szent Akaratomnak való önfelajánlásod önszántadból történt. Tehát leányom, csendben kell maradnod, miközben a fenevad és azon szegény lelkek ordításai, akiket arra használ fel, hogy megtámadjanak téged, folytatódnak. A következőt mondom minden szeretett, hűséges tanítványomnak: maradjatok erősek! Tartsátok fejeteket lehajtva alázatos szolgaságban, és ajánljátok fel szenvedéseteket azokért a lelkekért, akik nem fogják elfogadni az Igazság Ajándékát.

Azok, akik felelősek az Egyházamba való beszivárgásért, szándékosan a Nagyböjt idejét választották, hogy megsértsenek Engem, Jézusukat, aki kínhalált szenvedett lelkük megmentéséért.

Annyira fertőződtek azok, akik Róma folyosóin bolyonganak, hogy a legnagyobb jel magában a zűrzavarban lesz majd látható, mely bekövetkezik, mivelhogy ők ragaszkodnak a csaló parancsaihoz. Zűrzavar, összevisszaság, megosztottság és ellentmondás lesz majd látható mindenhol Rómában. Ez az összevisszaság a Sátántól jön, mert ilyen Istentől nem jöhet.

A harag a gonosztól származik, és az ő dühe kézzelfogható, amikor Fényem szétárad Isten gyermekei között.

Tegyétek ismertté, hogy amikor az Én Nevemben ilyen gonosz természetű támadásokat okoznak egymásnak, akkor az én jelenlétem az, amely kiváltja ezt a reakciót.

Csak Én, Jézus Krisztus és Követőim lehetnek célpontjai az ilyen visszaéléseknek; és amikor úgy találjátok, hogy ezt nehéz elviselnetek, akkor kérlek, mondjátok el ezt a rövid imát:

Megosztom ezt a fájdalmat veled, Drága Jézus, és arra kérlek, hogy a Szentlélek Ajándékával áldd meg ellenségeimet és azokat, akik ostoroznak Téged. Ámen.

A viszálykodás folytatódni fog, és haláltusámat az összes szent és angyal érzi a Mennyben, mert az Apokalipszis ideje közel van.

Kapaszkodjatok Belém, Jézusotokba, és helyezzétek minden bizalmatokat Belém, miközben Én felépítem Maradék Hadseregemet felkészülésül az előttünk álló, a lelkekért folytatott szörnyű csatára.

Jézusotok