Halljátok meg hívásomat, és készüljetek Szentlelkem kiáradására

2012.05.01 08:00

Drága szeretett leányom, a mindannyiatok iránt érzett szeretetem azt jelenti, hogy most még egyszer kiárasztom az emberiségre a Szentlelket, hogy rábírjam őket arra, hogy megnyissák a szívüket.

A lelkek érezni fogják a Szentlélek erejét, amely hamarosan elárasztja elméjüket, testüket és lelküket.

Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy Isten minden gyermeke felébredjen az igazságra.

Néhányan most másképpen fogják látni a világot.

Aztán elkezdenek majd mindent megkérdőjelezni. Többé már nem lesznek hajlandók, hogy továbbra is a mesterek rabszolgái maradjanak, akiknek egyetlen céljuk, hogy ellenőrizzék őket a haszonszerzés céljából.

Senki sem lesz képes figyelmen kívül hagyni a Szentlélek vonzóerejét.

A Mennyországban mindenki várja, hogy a megvilágosodás pillanata egy új hajnalt és egy új kezdetet hozzon létre.

A hazugságok, amelyekkel szembesítenek benneteket, egy mesteri tervet rejtenek, amely egy világszövetség által született, hogy szándékosan ellenőrizzenek minden országot.

Azáltal, hogy országotokat a nagyoktól teszik függővé, hogy táplálhassátok családotokat, rabszolgák lesztek. Már most mindent elvesznek tőletek, amit birtokoltok, de ti ezzel szemben vakok vagytok.

Most a Szentlélek ajándéka által milliók fognak átlátni a csalás álarcán, és ellenszegülni ennek a gonosz, a szabadkőművesek által irányított csoportnak.

Ez az ajándék majd megadja nektek azt a fegyverzetet, amelyre szükségetek van, hogy ezt a hadsereget kizökkentse elpusztításotok pályájáról.

Halljátok meg Hívásomat, és készüljetek fel Szentlelkem kiáradására.

 

Szeretett Jézusotok