Isten, az Atya: Az éhínség, amely markában fogja tartani a világot, amint a harmadik Pecsét felnyitásra kerül, nem csak az élelem hiányára fog korlátozódni

2014.03.24 15:33

Az éhínség, amely markában fogja tartani a világot, amint a harmadik Pecsét felnyitásra kerül, nem csak a test számára szükséges élelem hiányára fog korlátozódni. Az éhínség, amelyről beszélek, a lélek éhínsége lesz, mivel az ellenség, akik beszivárogtak az Egyházba - amelyet Fiam, Jézus Krisztus, Testével egyesítve hozott létre a Földön -, el fogja törölni az Igazság minden nyomát.

Hamarosan zavaró lesz az Igazság, és a Szentlélek helyébe a gonosz szelleme fog lépni. Azok lesznek a felelősek, mert elvonják gyermekeimtől az Élet Táplálékát, akik a hamis evangelizáció új formáját fogják terjeszteni. Amikor az Igazság hiánya miatt éheztek, akkor aligha fogjátok tudni táplálni a lelketeket, s aztán idővel pedig a pogányságba fogtok esni. Én a folyamat minden lépésénél beavatkozom, amellyel a megtévesztésbe fognak vezetni benneteket. Minden erőfeszítést meg fogok tenni, és Fiam Irgalma által sok szolgájának el fogom hozni azokat a Kegyelmeket, amelyekre szükségük van, hogy meg tudják különböztetni az Igazságot a koholmánytól.

Amint elhúzlak benneteket az ellenségtől, közületek sokaknak nehezére fog esni, hogy hűségesek maradjanak Isten Igéjéhez. Kétségek fognak gyötörni benneteket, és a bátorság hiánya, mellyel a Szent Igéhez kellene ragaszkodnotok és az attól való rettegés, hogy az Egyház árulójának fognak nyilvánítani titeket. A lelkekért vívott csata olyan erős lesz, amint az Fiam földi Ideje alatt volt. A legnagyobb nehézséget az fogja okozni, hogy Fiam felszentelt szolgái nem fogják felismerni a csalást saját soraikban. És így, a langyos hitüknek és a megkülönböztetés hiányának köszönhetően, sok paptársukat súlyos tévedésbe fogják vezetni, amint az meg volt jövendölve.

Kijelentem nektek, hogy az idő rövid. Nem lesz kellő idő adva számotokra, hogy minden gyermekemet Fiam Irgalmas Karjába vonzzatok. Azoknak mondom, akik kiváltságosak, mert megkapták azt a kegyelmet, hogy fel tudják ismerni az Igazság Könyvének Ajándékát: nagy lesz az elvárás veletek szemben. A hitetek és a Belém, szeretett Atyátokba vetett bizalmatok által segíteni fogtok visszahozni gyermekeimet, hogy így könnyen elfogadják a Nagyfigyelmeztetés Beavatkozását, amikor Fiam Nagy Irgalmasságának Sugaraival átöleli majd a világot.

Ezek az idők szinte már elérkeztek hozzátok, és itt az ideje annak, hogy fegyvert öltsetek és harcoljatok az Igaz Ige – az Igazság – megőrzéséért. Igazság nélkül nincs élet.

Atyátok,

A Legmagasságosabb Isten