Isten, az Atya: Meg fogják változtatni a Hiszekegy imaszövegét, amely ima elismeri azt, Aki Vagyok, hogy e helyett hamis isteneknek nyújtson tiszteletet

2014.05.26 16:22

Drága leányom, eljön az idő, hogy meg fogják változtatni a Hiszekegy imaszövegét, amely ima elismeri azt, Aki Vagyok, hogy e helyett hamis isteneknek nyújtson tiszteletet.

A mikor az egy világvallás bevezetésre kerül, azt nagyon óvatosan fogják megtenni, hogy ne keltse azt a benyomást, mintha Engem, az Örök Atyát többé már nem tisztelnének. Ha nem Engem tisztelnek, akkor ez az új ima utálatossá válik, és nem szabad azt soha elimádkoznotok, amennyiben gyermekeim és azok, akik az Örök Életre vágynak, Velem akarnak maradni. Sokkal jobb, ha csendben maradtok, minthogy kimondjátok ennek az istenkáromlásnak egyetlen szavát is, amelyet a világon minden egyházban be fognak vezetni, amelyek Engem, a ti Atyátokat tisztelnek, és amelyek elfogadják Fiamat, Jézus Krisztust, a ti Megváltótokat.

A szavakat, amelyek a Nevemet és Fiam Nevét tisztelik, el fogják ferdíteni, és a Fiamra utaló kifejezések olyan meghatározásokat fognak tartalmazni, mint például a „Fény Jézusa”. Ez az új ima a hangsúlyt az ember kiválóságára, testvérei jólétének a felelősségére fogja helyezni, és hogy minden vallást egyként üdvözöljön, hogy tiszteljék Istent. Minden Fiammal kapcsolatos utalást – ahogyan Őt tisztelni kellene – azzal az új címmel fognak felcserélni, amelyet ők fognak Neki adni. A világnak azt fogják mondani, hogy tisztelje a Föld szépségeit, a világ csodáit, amelyet egy olyan Isten teremtett, Aki mindenki Istene, és Aki elfogadja az imádás minden formáját. Ez lesz az az idő, amikor a világ pogány vallásként egy világba fog tömörülni. Mivel ez az új vallás nagyon sok vallási kifejezésből szemetet csinál, szükség lesz azokra, akik a megkülönböztetés kegyelmével vannak megáldva, hogy valóban megértsék azt, ami történik.  

Mennyire hiábavalók lesznek erőfeszítéseik, mert azok, akik gyermekeimnek ezt a sötétséget okozzák, szenvedni fognak Teremtőjük elutasítása miatt. És amikor ezt az imát komolyra veszik, egy másik utálattal fognak előállni: az újraírt Ige bevezetésével, ami csak rothadt gyümölcsöt fog teremni.

Idővel egy különleges szimbólumot fognak létrehozni, amely az új, ember alkotta istent fogja képviselni, ami azok számára, akiket arra kérnek, hogy viseljék azt, úgy fog tűnni, hogy az egymás iránt gyakorolt szolidaritásban jó dolgot cselekszenek. Azt fogják mondani, hogy mindezek a dolgok mindenki javát szolgálják, ahol elsőrendű kötelességetek, hogy az ember tökéletesítésére törekedjetek. Ez fontos – fogják majd mondani –, még mielőtt Istennel szembesülnétek. Ti nem cselekedhettek Isten Akarata szerint, ha nem törekedtek az igazságosságra, hogy az emberiség végre megszabaduljon a vallásüldöztetéstől, a szegénységtől és a háborúktól. A hangsúly mindazokon a dolgokon lesz, ami kapcsolatos Teremtésemmel: a Földdel, a nemzetekkel, az emberekkel és a politikai vezetőkkel. Mindent egybe fognak kötni annak érdekében – amint azt mondani fogják –, hogy jobban szolgálják Istent.

Minden, amit ők szolgálni fognak, a hazugság királya lesz, aki mindezeket a dolgokat elő fogja idézni. És míg a világ ezeket a globális dolgokban történő látszólagos újító fejlődéseket meg fogja tapsolni, az emberiséget a pogányságba fogják kényszeríteni. A pogányság egy rémisztő sötétséget fog magával hozni a lélek számára. Aztán mindenben, ami Ellenem irányul, Én is utánozni fogom utálatosságukat: a Földön, amelyen járnak; a vízen, amit isznak; a hegyeken, amelyeket megmásznak; a tengereken, melyeken keresztülhágnak, és az esőn, ami termésüket táplálja. Ez a csata a hatalmasok, a büszke és gonosz emberek között és Köztem, Örök Atyjuk és Teremtőjük között egy keményen megküzdött harc lesz.

Örök Atyátok

A Legmagasságosabb Isten