Isten minden gyermeke része az Ő rendkívüli családjának

2013.12.28 23:36

Drága szeretett leányom, sokaknak, akik hisznek Istenben, csak egy homályos elképzelése van arról, hogy Ki Ő valójában, és miért teremtette a világot.

Atyám maga a Szeretet. Mindazok, akik körülveszik, szeretik Őt, ahogyan elképzelésetek szerint egy nagyra értékelt apát szeretnek. Vele lenni a legtermészetesebb érzés, és a Mennyben mindenki teljes egységben van Vele. Ők dédelgetve, hőn szeretve érzik magukat, és ez a hovatartozás érzésének a teljességét hozza számukra. Amikor mindazok, akik Atyám Királyságában Vele egyesülve a kegyeit élvezik, akkor egy olyan elragadtatásban részesülnek, ami számotokra a Földön ismeretlen. Amikor azok, akik követnek Engem, Jézus Krisztust, és egyesülnek Velem, megismerik Atyámat, szintén meg fogják tapasztalni a hovatartozásnak ezt az érzését.

Isten minden gyermeke része az Ő rendkívüli családjának, és Ő mindegyiket múlhatatlan szenvedéllyel szereti. Nektek, akik Mennyei Kegyelmekkel vagytok megáldva, és akik közel érzitek magatokat Atyámhoz, tudnotok kell, hogy ti egyrészt a tisztelet érzését fogjátok érezni, amikor a szívetekben Vele beszéltek. De másrészt szeretve fogjátok érezni magatokat, és ösztönösen – amit nem tudtok majd megérteni – tudni fogjátok, hogy az Ő gyermekei vagytok. Ez Isten minden gyermekére egyformán vonatkozik az életkortól függetlenül. Mert Isten Királyságában nem létezik életkor. Mindenki a lelke állapotának megfelelően emeltetik fel, és aszerint, ahogyan Atyám Akaratát teljesítette.

Ó, mennyire megfeledkeztek Atyámról, és mennyire félreismerték! Ő nem egy rettegett Atya. Még az Igazságossága is Véges. Ő szerető és igazságos, és mindent meg fog tenni, amit csak lehet, hogy megújítsa a világot, hogy az megfelelően fel legyen készítve az Én, az Ő szeretett Fia fogadására.

Nektek sosem szabad azt éreznetek, hogy nem hívhatjátok Atyámat, mert Ő a ti Atyátok, a Mindenható, Aki Parancsot adott, hogy az élet elkezdődjék, és Aki Parancsot ad, hogy az élet véget érjen. Kövessétek Atyám Parancsolatait. Fogadjátok hálával Születésem, Halálom Ajándékát, és az Örök Életre való feltámadás a tietek lesz.

Jézusotok