Kommunikáció egy fiatal, materialista és ingatag társadalommal

2011.06.16 23:00

Drága, szeretett leányom, azokat a megpróbáltatásokat és azt a lelki szárazságot, amelyeket most el kell szenvedned, Én hagytam jóvá, hogy egyesülésünkben téged közelebb hozhassalak Magamhoz.

Néha, amikor szenvedsz, el kell forduljak, hogy szomorúságodnak ne lehessek tanúja. De azáltal, hogy kiállod a megpróbáltatásokat és a következő lépcsőfok felé haladsz, sokkal erősebb leszel, mint valaha is voltál. Minél mélyebbre hatóbb szenvedésed, amelyet mások kegyetlenségükkel és megbántásaikkal okoznak neked, amikor ezért a szent munkádért kigúnyolnak, annál több kegyelmet fogsz kapni.

Hogyan kell szenvedni az Én Nevemben

Az Én Nevemben való szenvedés azonban nem elegendő. Nem szabad nyíltan ezekről a kínokról panaszkodnod. Engem, leányom, a csendes szenvedéseddel kell kielégítened. A külvilágnak azt kell mutatnod, hogy tele vagy örömmel. Csak így erősödik meg a lelked és csak így lesz a szentség szintjére felemelve, amit ezért a misszióért elvárok tőled. Ha ilyen módon fogsz fejlődni, akkor az, amikor Szent Igéimről beszélni fogsz gyümölcsöt fog teremni és üzeneteim hatásosabbak lesznek a világ minden sarkában.

Ezúttal, amikor a keresztre feszítésem óta, minden gyermekemet a legnagyobb kihívásra készítem fel, életfontosságú az, hogy minél több ember hallhassa meg Szent Igéimet.

Azt az Igazságot, amelyet most kinyilatkoztatok, nemcsak a hívő emberek hallgatják meg, hanem azok is, akik nem akarnak Engem megismerni, vagy akik nem akarják elfogadni Isten, az Örök Atya létezését.

Kommunikáció egy fiatal, materialista és ingatag társadalommal

Leányom, módszereket kell alkalmaznotok, hogy átadhassátok Szent Igéimet a fiatal, materialista és ingatag társadalomnak. Mire jó ez a munka, ha Szent Igéim csak a hívő embereket erősítik meg? Igen, fontos, hogy követőim emlékeztetve legyenek Ígéretemről, amely a visszajövetelem ígérete volt, de mindenáron el kell érnem azokat is, akik nem ismerik Irgalmasságomat, vagy, akik ezt nem értik meg, vagy, akiknek erre nincs semmi érdeklődésük.

Nektek, leányom és követőim, most az a feladatotok, hogy Igazságomról felvilágosítsátok az agnosztikusokat, az ateistákat és egy egész fiatal generációt. Szelíd hangon beszéljetek velük. Ne legyetek agresszívak. Bátorító szavakat használjatok. Tegyétek érdekessé Igéimet. (Szavaimat)

Nem a világ vége

Beszéljetek nekik arról az Ígéretemről, amit az Új Paradicsomról tettem. Ez nem azt fogja jelenti, hogy vége lesz a világnak, sokkal inkább azt, hogy egy új korszak, a béke, az öröm és a boldogság korszaka fog bekövetkezni. Nem fordíthatnak és nem is szabad hátat fordítaniuk ennek a dicsőségnek. Imádkozzatok értük. Hozzátok Hozzám őket és különleges vezetésben és kegyelmekben lesz részetek.

Az egyszerűség és az Igazság legyenek azok a fegyverek, amelyeket kiválasztotok

A ti példamutatásotok által vezessétek őket. Leányom, meg kell tervezzétek most, hogy Igéim átadásában megkülönböztetést és új metódusokat alkalmazzatok. Segítséget küldök nektek, hogy mindezeket végre tudjátok hajtani.

A modern kommunikáció segítségével terjesszétek Igéimet

A modern kommunikáció metódusait kell bevetni, hogy ezek biztossá tegyék Igéim gyors terjesztését. Most imádkozzatok. Kérlek, hogy adasd ki a könyveket annyi országban és nyelven, amennyiben csak lehetséges. Használjátok az audió és videó módszereit, hogy Igéim gyorsan terjedjenek. Forduljatok önkéntesekhez, hogy mindenfele terjesszék üzeneteimet.

Mert ez leányom, lelkeket fog menteni. Szeretlek benneteket. Erőtök által és az arra való elhatározottságotok által, hogy ez a munka sikerrel járjon, ami tiszta szeretetetekből fakad Irántam és szeretett Anyám iránt, olyan lelkeket hoznak vissza karjaimba és az örök megváltásra, akik különben a pokolra jutnának.

Ne törődjetek azokkal, akik Nevem iránt nem mutatnak tiszteletet. Legyetek bátrak. Ne törődjetek a bántalmazásokkal. Ne válaszoljatok azoknak, akik megvetéssel vannak Nevem iránt. Az Én híveim lesznek azok, akik a legtöbbet fognak sérteni benneteket, mert sok jóhiszemű tanítványom időről időre tévedésbe esik. Tanításaim ismeretei, kihozzák belőlük a büszkeség érzelmét, ami arroganciához vezet. Így az intellektuális büszkésség lopódzik beléjük. Azok a szegény, szeretetteljes és komoly lelkek, akiknek nem kérdéses az Irántam való szeretetük, nem szabad lenézzék azokat, akik érzéseik szerint, a helytelen ösvényen járnak. Nekik nem szabad sátán csapdájában esniük, azáltal, hogy fölényes és rideg komolyságot öltenek magukra. Ebből egy szellemi párbaj alakul ki, hogy kiderüljön, emberi szóval kifejezve, melyik okosabb, mint a másik, vagy ki érti meg jobban Tanításaim Igazságait.

Ne feledjétek el mindazt, amit mindannyiatoknak tanítottam. Az Igazság egyszerű. Az Igazság maga a szeretet. Amikor a ti véleményetek szerint, Szent Igéim értelmezésének bebizonyítására igyekeztek, de szeretet és türelem nélkül, akkor a ti verziótok az Igazságról nem Tőlem való.

Szeressétek egymást. Az én Szememben ti mind egyformák vagytok. De azoknak azt mondom, akik sajátságos módon mennek ki, hogy segítségemre legyenek az elveszett lelkek visszahozásában, hogy Szememben mind megnőnek.

 

A ti Isteni Megváltótok, Az egész világ Királya, Jézus Krisztus