Még a kis Isteni Irgalmasság imacsoportok is milliókat menthetnek meg

2011.04.16 22:45

Szeretett leányom a Nagyfigyelmeztetés ideje közel van, egy szempillantás alatt meg fog történni. Mindenki le fog állni teendője közben, amikor tanúi lesznek Nagy Irgalmasságomnak. Elsősorban azokért imádkozzatok, akik halálos bűnben élnek. Szükségük van imáitokra, mert sokuk fog szörnyethalni a sokktól, mikor az általuk elkövetett borzalmakat az Én szemeimen keresztül látják meg. Az Isteni Irgalmasság imádkozása milliókat tud megmenteni, még akkor is, ha az áhítatos, szerető követők csak egy kis csoportja imádkozza.

Nem fogom megadni neked leányom ennek a nagy eseménynek az időpontját. De biztos lehetsz benne, hogy a világban elérkezett az idő. Ahogy a gonoszság megállás nélkül tovább nő az egész világon, úgy fog most mindenhol lesújtani Atyám keze. Nem fog továbbra is a háttérben állni, és nem fogja megengedni, hogy ezek a gonosz bűnösök a sátánnal karöltve tönkretegyék vagy megmételyezzék Gyermekeimet.  Szégyelljék magukat azok a bűnösök, akik saját maguk megszállottjai, és akiket továbbra is szeretek, annak ellenére, hogy beszennyezték magukat gonosz vétkeikkel. Kérlek, imádkozzatok most az ő bűneik bocsánatáért.

Ahogyan a Nagyfigyelmeztetés most bekövetkezik, úgy fogják az emberiséget természeti katasztrófák is sújtani. Az ima az egyetlen fegyveretek most Gyermekeim, hogy megvédjétek magatokat és az emberiséget a Pokol tüzétől.

Amint a Nagyfigyelmeztetésnek vége, béke és öröm köszönt be. Majd azt követően az Új Világszövetség általi üldöztetés fog elkezdődni. Hatalmuk gyengülni fog, ha elegen tértek meg és kitartóan imádkoztok. 

Ne féljetek Szeretett követőim, egymás közelében fogtok imádkozni az emberiség üdvösségéért. És lelkek millióit fogjátok megmenteni ezen a módon.

 

Szeretett Megváltótok

Jézus Krisztus