Még a Nagyfigyelmeztetés sem fog minden hitetlent megtéríteni

2012.03.25 03:30

Drága szeretett leányom, ma arra sürgetem minden követőmet, hogy szenteljék idejüket imádkozásra azokért, akik nem hisznek Bennem, Jézus Krisztusban, vagy az örök Üdvösségben. 

Ezek a lelkek közel állnak a Szívemhez, és ők azok, akiknek szükségük van a megtérésre, oly módon, hogy elsőként üdvözülhessenek.

Azok, akik vakok, nem láthatják, hogy az életük a Földön nem ér véget.

Sokan nem fogadják el, hogy ők örökké létezni fognak.

Ezek a lelkek mélyen megsebeznek Engem, és Én rémületet érzek, amint nézem, hogy lelkük életét hogyan teszik tönkre földi életük során.

Még a Nagyfigyelmeztetés sem fog megtéríteni sokakat azok közül, akik ateistáknak vallják magukat.

Számukra az egyetlen lehetőség az üdvözülésre az imádság, és az önfeláldozó lelkek szenvedése.

Arra sürgetlek benneteket, hogy imádkozzatok ezekért a lelkekért a Keresztes Imahadjárat 41. imájával 

A hitetlenek lelkéért:

 „Ó, Jézusom, segíts szegény Gyermekeidnek, akik vakok az Üdvösségre tett Ígéreteddel szemben. Könyörgöm Hozzád, hogy imáim és szenvedésem segítségével nyisd meg a hitetlenek szemét, hogy ők is láthassák gyöngéd Szeretetedet, és szent Karjaidba szaladjanak védelemért. Segítsd őket, hogy meglássák az Igazságot, és keressék bűneikre a megbocsátást, hogy megmenekülhessenek, és elsőként léphessenek majd be az új Paradicsom Kapuján. Imádkozom ezekért a szegény lelkekért, beleértve a férfiakat, nőket meg a gyermekeket, és sürgősen arra kérlek, hogy oldozd fel őket bűneik alól. Ámen.”

Menjetek most értékes hadseregem, és összpontosítsatok ezekre a szegény elveszett gyermekeimre. Segítsetek Nekem, Jézusotoknak, hogy megmentsem a lelküket.

 

Szeretett Üdvözítőtök
Jézus Krisztus