Nagy Kegyelmeket árasztok követőimre ebben az időben

2014.10.29 15:00

Drága szeretett leányom, nagy Kegyelmeket árasztok követőimre ebben az időben, egy olyan időben, amikor arra a legnagyobb szükségük van.

A Kegyelmek, amelyeket rátok árasztok, követőim, magukba foglalják a Betekintés Ajándékát, mely lehetővé teszi számotokra, hogy lássátok a megtévesztést, mely megrontja az egész világot. Ugyanakkor a Kitartás Ajándékát is rátok hagyom, hogy szálljatok szembe ellenségeimmel, és, vívjátok meg a harcot, hogy a Kereszténység fennmaradhasson. Továbbá a Türelem Ajándékát is nektek adom, hogy képesek legyetek továbbra is az Igazságot mondani, amikor hamisságokat kell meghallgatnotok, amelyeket azon követőim fognak hallatni, akiket ellenségeim tévedésbe visznek.

Végezetül a Szeretet Ajándékát adom nektek; hogy amikor ezzel az Ajándékkal töltelek el benneteket, képesek legyetek arra, hogy szavaitok, tetteitek és cselekedeteitek által meggyengítsétek a gonoszságot. Szeretni Engem azt jelenti, hogy ti még ellenségeiteket is szeretni fogjátok, és ez Ajándék segítségével meg fogjátok semmisíteni a gyűlöletet.

Menjetek, és fogadjátok el Ajándékaimat. Mindössze annyit kell tennetek, hogy ezt mondjátok Nekem:

„Jézus, add meg nekem az Ajándékokat, amelyekre szükségem van, hogy hűséges maradhassak Hozzád.”

Szeretett Jézusotok