Nagy öröm lesz mindenhol. Ez 100 napig fog tartani.

2013.08.30 20:24

Drága szeretett leányom, kérlek, biztosítsd, hogy minden nemzet meghallja Próféciáimat, hogy fel tudjanak készülni a csodálatos, megújult Földre – az Új Paradicsomra. Isten minden gyermeke jogosult örökségére, és ezért el kell kezdeniük tervezni erre a Nagy Napra, mintha egy nagy esküvőre készülnének.

Szólítom a Zsidókat, a Muzulmánokat és a Keresztényeket, valamint minden más vallást, hogy most hallgassanak meg Engem. Senki sem marad érintetlen az antikrisztus gonoszságától. De ha most felkészültök, elfogadva az Élő Isten Pecsétjét, és azt otthonaitokban tartjátok, akkor védettek lesztek azzal a szenvedéssel szemben, amelyet ő a világnak fog okozni.

Amikor Isten Igaz Szavát ismertté teszik számotokra, akkor meg kell állnotok és meg kell azt hallgatnotok, mert az Új Ég és Új Föld Kapuihoz vezet benneteket. Ez az Új Paradicsom várakozik és lelkek milliárdjainak lesz otthona, beleértve azokat is, akik a Tisztítótűz állapotában és a Mennyországban várakoznak. Egyesíteni fogom mindazokat, kiknek szíve nyitott Isten Parancsolatára, akik érezni fogják Irgalmasságom Szeretetét.

Kérlek, ne féljetek attól a Naptól, mert az nagy boldogságot, békét és örömet fog nektek hozni. Királyságom ámulatba fog ejteni benneteket, annak elképesztő szépsége miatt. Közületek sokan félnek Üzeneteimtől, mert úgy gondolják, hogy Második Eljövetelem a halált és a véget jelenti. De ez egy téves feltételezés lenne.

Azok közületek, akik önként, feltételek nélkül, alázattal és szeretettel jönnek Hozzám, nem fogják megtapasztalni a fizikai halál fájdalmát. Ehelyett egy szempillantás alatt az új környezetetekben fogjátok magatokat találni. Először meg fogtok döbbenni, és gyorsan körbe fogtok nézni, hogy megtaláljátok szeretteiteket. Én olyan sok lelket fogok megmenteni, hogy együtt lesztek a családjaitokkal, beleértve azokat is, akiket szerettek, akik már együtt vannak Velem a Mennyországban, és azokat is, akiket majd kiszabadítok a Tisztítótűzből.

Nagy öröm lesz mindenhol. Ez 100 napig fog tartani. Az Új Paradicsomomban csak egyetlen vallás lesz: az Új Jeruzsálem, ahol naponta imádni fognak Engem. Mindenki egységben lesz Atyám Szent Akaratával. Ott tizenkét nemzet lesz, de csak egyetlen nyelv, mert nem fogom megengedni a megosztottságot.

Vezetőket fogok kijelölni, és egy nemzetnek sem lesz hiánya élelmiszerből, vízből, otthonokból és az életből. Ott nem lesz halál, mert az Örök Életet fogom adni mindazoknak, akik oda belépnek. Minden nemzet együtt fog munkálkodni Isten Szavának terjesztésén, és a boldogság, amelyet ma a Földön nem lehet megvalósítani, egyike lesz a legnagyobb Ajándékoknak, melyeket be fogok nektek mutatni. Ti szeretve lesztek nagyon, és Engem úgy fogtok szeretni, ahogyan Én szeretlek benneteket.

Sokan közületek találkozni fogtok családjaitok nemzedékeivel, évszázadokra visszamenőleg. A nemzedékek folytatódni fognak, és így látni fogjátok fiaitokat és lányaitokat házasodni, és Isten tökéletes gyermekeit nemzeni – mindegyikük nagy Kegyelmekkel lesz megáldva. Egyházam Feje ki lesz nevezve, és az ő neve Péter, mert azt ígértem, hogy ő építheti fel Egyházamat a Földön. És így az Új Paradicsomban ő fogja Egyházamat vezetni.

Ó, ha csak megmutathatnám nektek azt, ami előttetek áll, örömkönnyeket sírnátok, és kiharcolnátok a Kapukhoz vezető utatokat. Ezért arra kérlek mindnyájatokat, hogy hagyjátok figyelmen kívül azokat a próbálkozásokat, melyekkel az Örök Élet keresésében akadályoznak benneteket. Hagyjátok figyelmen kívül azokat, akik azt mondják nektek, hogy nem Létezem. Ne higgyetek azoknak, akik Szent Szavamat használva, arról akarnak meggyőzni benneteket, hogy nem Én szólok most hozzátok ezeken az Üzeneteken keresztül.  

Nektek harcolnotok kell, hogy a dicsőséges örökség mindnyájatoknak megadassék, mert senkinek sincs joga ahhoz, hogy megtagadja másoktól ezt a nagy örökséget, mely minden egyes embert megillet, független attól, hogy mennyire feketedett meg a lelke. Megadom nektek az eszközöket mindenhol, hogy lelkeket hozzatok Hozzám, hogy így együtt le tudjuk rombolni a Sátán munkáját, és gyorsan beléphessünk az Új Világba.

Az Én békém legyen veletek.

Jézusotok