Ne féljetek ezektől az eseményektől, mert gyorsan el fognak múlni

2014.09.11 14:15

Drága szeretett leányom, az emberiség ellen tervezett gonosz cselekedetek garmada, amelyekre követőimet figyelmeztettem, készen állnak arra, hogy titkos szekták az emberiségre szabadítsák.

Nektek mindenkor ébernek kell maradnotok, és mindent meg kell kérdőjeleznetek, ami szokatlannak tűnik. Emlékezzetek arra, amit mondtam nektek, és szemeteket tartsátok mindig Rajtam. Naponta legalább egy órát töltsetek imádságban, hogy az ilyen megpróbáltatások hatása csökkenjen, egyes esetekben pedig teljesen megszűnjön. Hamarosan jönni fogok, hogy véget vessek minden szenvedésnek.

Szeretett követőim, vegyétek figyelembe Figyelmeztetéseimet. Ne hagyjátok figyelmen kívül azokat. Ha fel vagytok készülve az ilyen eseményekre, és ha Irgalmamba helyezitek minden bizalmatokat, Én vigasztalást fogok nektek hozni, és meg foglak szabadítani benneteket gyötrelmeitektől. Minden rendben lesz, de tudnotok kell a következőket: A nagy csata során, azok a lelkek, akiket arra hívok, hogy segítsenek Nekem, viaskodni fognak önmagukkal. Közülük mindenki nehéznek fogja találni, hogy bízzon Bennem, ebben a Küldetésben, vagy tebenned, szeretett leányom. A hazugság királya, a gonosz, egyetlen pillanatra sem fog megállni azon igyekezetében, hogy tönkretegye ezt a Küldetésemet. Mindenféle aljas hazugságot fognak terjeszteni, csak hogy eltántorítsák a lelkeket attól, hogy hallgassanak a Hangomra. Sokan engedni fognak a kétségeknek, amelyek megállítják őket Utasításaim kivitelezésében, de semmit sem tudnak tenni annak érdekében, hogy megakadályozzák Isten, Az Örök Atya Beavatkozását gyermekei megmentésében.

Mindnyájatoknak világosan meg kell értenetek, hogy Én, a ti Jézusotok Vagyok a Vezető Kéz mindabban, ami Igém terjesztésében és az Ajándékok kiosztásában történik, amelyeket a Mennyország örökségbe ad a világnak ezekben a nehéz időkben. Az ember ereje nagy, amikor azt a gonoszság terjesztésére és Isten Igéjének a tagadására használja. De amikor Isten felruházza őt a Szentlélek Ajándékával, erejét nem lehet fölülmúlni. Ne engedjétek, hogy Munkámat a gonosz szóbeszéd vagy aljas pletyka beszennyezze, megszentségtelenítse, mert Én, a ti Jézusotok vagyok az, akit el fognak árulni, nem pedig azok a lelkek, kiket Legszentebb Szavam hirdetésére kiválasztottam.

Jézusotok