Ő, az antikrisztus, több nyelven fog beszélni, de egyetlen latin szó sem fogja elhagyni az ajkát

2013.12.09 19:46

Drága szeretett leányom, az Én Időm közel van. Minél jobban közeledik a Nagy Nap, annál több jelről lehet majd tanúskodni a világban.

Az ember, akit úgy fognak bemutatni a világnak, mint a „béke emberét”, arra készül, hogy minden elképzelhető módon utánozzon Engem. Ő kívülről tudja a Szentírást, és származása miatt visszafelé fogja kiejteni a Szavakat, így azok fordított értelmet kapnak. A szájából istenkáromlások, eretnekségek, hazugságok és a Szavam megszentségtelenítése fog áradni. Ő azzal fog lenyűgözni mindenkit, hogy minden Szent dologban jártas. Idézni fog a Tanításaimból, amit szenvedélyesen fog hirdetni a világ összes szekuláris színpadán, mígnem az emberek észreveszik, és felfigyelnek rá.

Sokan ezt fogják mondani: Ki ez az ember, aki ilyen bölcsen beszél? Ki ő, aki a tömegek iránti szeretettel a szívében szól a világhoz? Ő lenne az Úristen, Jézus Krisztus? – fogják kérdezni, amikor sok csodát fognak neki tulajdonítani. És amikor az oltároknál fog sétálni a többi ellenségemmel együtt, akik Isten szent szolgáinak öltözetében lesznek felöltözve, akkor a világ mindkét megosztott tábora – az igaz hívők és a pogányok – teljes mértékben el fogja őt fogadni.

Ő, az antikrisztus, el fogja ferdíteni az Igazságot, és azt a hazugságot fogja bejelenteni, hogy Ő, Én vagyok, Aki azért jön, hogy üdvösséget hozzon nektek. Azt a hazugságot fogja bejelenteni, hogy ő testben jött el. Ő soha nem fog hivatkozni Jézus Krisztusra – Aki testben jött el -, az Ő Kereszthalálára – mert ez lehetetlen. Nem, ő ezt a tényt fordítva fogja kijelenteni. Azt fogja mondani, hogy ő jött el végre testben, ebben az időben. Sokan azt fogják hinni, hogy ő Krisztus. Ő, az antikrisztus, több nyelven fog beszélni, de egyetlen latin szó sem fogja elhagyni az ajkát.

A fenevadat bálványozni fogják, miközben Engem, az Igaz Üdvözítőt, el fognak felejteni és a Szavamat eltapossák. Nektek nem szabad soha elhinnetek a hazugságokat, amelyeket a fenevad fog hangoztatni, amikor büszkén fog ülni a tiszteletére felépített templomban.

Jézusotok