Őket a (Szent) Péter Széke elleni bűntettekért fogják vádolni, és nyilvánosan meg fogják alázni őket az Én Szent Nevemben

2013.05.02 20:07

Drága szeretett leányom, sokan el fogják hagyni az Egyházat a legmagasabb körökben lévők közül, hogy olyan új tanokat fogadjanak el, melyek a sötétség birodalmába vezetik majd őket.

Azok, akik továbbra is hűségesek maradnak Hozzám, és akik elutasítják az utálatot, Péter Apostol által lesznek vezetve, aki Róma első Székében ült. Ő fogja szeretett Benedekemet vezetni, aki – amint az meg volt jövendölve – segíteni fogja őket, hogy meglássák az Igazságot. Ő látni, hallani kényszerül majd a rémtettet, de támogatva lesz azok által, akik hűséget esküdtek az Egy Igaz Isten Szavának.

És így kezdetét veszi majd az Egyházszakadás. Azok, akik a hamis tanokat követik, melyek által nem Engem, Jézus Krisztust tisztelnek, darabokra lesznek tépve a fenevad és démonai által. Azok az ártatlan szolgáim, akik eddig nem fogadták el ezeket az Üzeneteket, most futva fognak Hozzám jönni vigaszért. Próféciáim nem hazudnak, és nagyon hamar ezen szegény lelkek közül sokan félre lesznek dobva a Szentszéktől. Őket a (Szent) Péter Széke elleni bűntettekért fogják vádolni és nyilvánosan meg fogják alázni őket az Én Szent Nevemben.

A következőket mondom nekik: Maradjatok nyugodtak és legyetek békében, mert ha az Igazságot követitek, meg lesztek mentve. Nektek sohasem szabad egy felhígított tant elfogadnotok, mely nem rendelkezik a Felhatalmazásommal. Azoknak mondom, akik abban a hitben fogadják el a hazugságokat, hogy a kötelességüket teszik: meg kell értenetek, hogy nektek egy nehéz úttal kell majd szembenéznetek. Két választási lehetőségetek van: maradtok Isten Fényében, vagy hátat fordítotok Szentségeimnek.

Hamarosan közületek sokan világosan fogják látni, amire figyelmeztettelek benneteket. Az egyházszakadás kegyetlen lesz, és egy háború lesz a következménye az Igazság és a hazugságok között. Ez lebontja majd a Katolikus Egyházat, míg az egy kőhalomhoz nem lesz hasonló, de az Egy Igaz Egyház magasan állni fog, mivel hűséges szolgáim felépítik Maradék Hadseregemet. Ők a végsőkig harcolni fognak, hogy megvédjék Isten Szent Szavát.

Jézusotok