Szűz Mária: A büntetés be fog következni

2011.12.01 23:00

(Ez az üzenet egy jelenés után adatott, amely 30 percig tartott, miközben a Boldogságos Szűz Mária folyamatosan sírt, ez a látnoknőt nagyon lesújtotta, szinte megszakadt a szíve, amikor ennek tanúja volt.)

Gyermekem, bánatomat a gonoszság okozza, amely oly nyilvánvaló a világban, hogy a szívem megszakad, amikor azokat az elveszett lelkeket látom, akik a sötétség szakadékában egyre mélyebbre süllyednek, melyből többé már nincs visszaút.

A sátán kigúnyolja most gyermekeimet, miközben gyorsan ellopja azoknak lelkét, akiknek Isten iránt nincs szeretet a szívében. Mindez ijesztő gyermekem, mert ezeknek a lelkeknek fogalmuk sincs arról, hogy a haláluk után mivel fognak majd szembesülni.

Szomorúságom könnyei a bánat végtelen folyójába folynak, amint azt a merő gyötrelmet és szenvedést látom, amelyet Fiam éppen most elvisel.

Mennyei Atyám keze készen áll arra, hogy a világ bizonyos részein büntetésként sújtson le. Mindazokat a nemzeteket, melyek szörnyű rémtettet terveznek azért, hogy nemzeteket pusztítsanak el, szigorúan meg fogja büntetni. Én már nem tudom Atyám kezét visszatartani, oly nagy az Ő haragja.

Imádkozzatok azokért, akik ezzel a szigorú büntetéssel szembesülni fognak. Imádkozzatok a lelkükért.
Tetteiket meg kell állítani, különben el fogják törölni szegény gyermekeim millióinak életét.
Gonosz tetteiket nem szabad megengedni, mivel az a céljuk, hogy a többi nemzetben szörnyű pusztítást okozzanak, akiket ellenségnek tekintenek.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, mielőtt a büntetés bekövetkezne, hogy enyhítse az ártatlanok szenvedéseit.

 

Szeretett Édesanyátok,

A Szomorúság Királynője