Szűz Mária: A mai úgynevezett toleráns társadalomban helytelennek találják, ha azt mondjátok, hogy hisztek Jézus Krisztusban

2012.07.18 18:15

Gyermekem, sírok ebben az időben, amiért Isten gyermekei félnek és kellemetlennek találják kinyilvánítani szeretetüket Fiam, Jézus Krisztus iránt.

A mai világban oly sokan vannak, akik szeretik Fiamat, mégis kellemetlen számukra a nyilvánosság előtt szabadon hirdetni az Ő nevét, attól félve, hogy megróják őket.   

A mai úgynevezett toleráns társadalomban helytelennek találják, ha azt mondjátok, hogy hisztek Jézus Krisztusban, az Emberfiában, és azt, hogy hisztek Tanításaiban.

Mégis, sokan nem tétováznak, hogy használják a Nevét, többször is a nap folyamán, amikor káromkodnak.

Az Ő nevét nagyon gyakran mondják ki, de nem úgy, ahogy annak lennie kellene.

Oly sokan félnek Fiam iránti szeretetüket őszintén kinyilvánítani egy olyan világban, amely elítéli a Kereszténységet.

A Kereszténységet a világ kétharmada megveti.

A keresztényeket zaklatják, megvetik, és gyakran üldözik, úgy, mint egyetlen más vallást sem a világban.

Isten választott népe, a zsidók szintén szenvednek, és a legembertelenebb módon üldözték őket, csak azért, mert ők azok (zsidók). Egy választott nemzetség, akik hamarosan meg fognak térni, és másodjára üdvözölni fogják a Messiást, bár az első alkalmat, hogy elfogadják Őt, elszalasztották.

Gyermekek, soha nem szabad félnetek attól, hogy a Fiam iránti szereteteteket kinyilvánítsátok. Ha ti nyíltan és félelem nélkül fejezitek ki az iránta való szereteteteket, akkor sok ember hallani fog. Aztán minél jobban hirdetitek Szent Szavát, annál magabiztosabbak lesztek.

Akkor majd több kegyelmet fogtok kapni, melyek erőt adnak nektek, hogy a következő lépést megtegyétek.

Egy idő után nem fogtok törődni azzal, hogy mit gondolnak mások rólatok. Azonban sokakat lenyűgöz majd a becsületességetek, és sokan lesznek, akik többet akarnak majd tudni a Fiamról.

Most itt az ideje, hogy annyi embernek beszéljetek Fiam Irgalmasságáról, amennyinek csak tudtok.

Az Ő Isteni Irgalmasságáról kell mesélnetek nekik, a Nagyfigyelmeztetés legnagyobb Ajándékáról, amely az egész világon látható lesz. Majd ezt követően ismerni fogják az Igazságot, és sokkal többen akarják majd hallani ezeket az Égi üzeneteket.

Köszönöm gyermekem, hogy válaszoltál hívásomra.

 

Szeretett Mennyei Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja