Szűz Mária: Alapos vizsgálatnak és támadásnak leszel kitéve

2011.10.12 00:00

Gyermekem, ez az az idő, amikor alapos vizsgálatnak és támadásoknak leszel kitéve, miközben Fiamnak munkálkodsz. Neked mindig tisztelned kell Fiam kívánságait és minden időben engedelmeskedned kell Neki. Sohase védd meg Szent Szavait, Ő nem ezt kívánja tőled. Ne válaszolj, vagy ne foglalkozz azokkal, akik kételkednek Szavaiban vagy helytelenül értelmezik azokat, mert emiatt viták és kétségek léphetnek fel.

Te most a sátán támadásainak leszel kitéve, de imádkoznod kell a védelmemért és sohasem szabad a hasonló (ilyen fajta) gúnyolódásnak engedned. Ő, a csaló, másokon keresztül dolgozik azon, hogy (meg)bántson téged, ha engeded neki, hogy ezt tegye, akkor teret adsz neki, és megadod neki azt a hatalmat, amit akar. (Megj.: Ha bánkódsz, akkor eléri a célját.)

Ezekben az esetekben maradj mindig állhatatos gyermekem, és fordulj Hozzám. Mindig a legszentebb Palástommal foglak betakarni téged, hogy megvédjelek tőle, és minden rendben lesz.

Maradj bátor és vedd úgy ezt, mint a Legmagasságosabb Isten ajándékát, mert ilyen erő nélkül ezt a munkát nem tudnád sikeresen elvégezni. Sohase feledd, hogy ebben a munkában nem vagy egyedül, mert minden Szent közbenjár a te segítésedért, és mindenféle Isteni védelmet megkapsz.

Maradj továbbra is engedelmes Fiam iránt, és próbáld örömteljesen elfogadni azt a szenvedést, amelyet Ő a lelkek megmentéséért engedélyez neked. Továbbra is ki kell tartanod a naponkénti Szent Rózsafüzér elimádkozásában, és imádkoznod kell Velem is, hogy a lelkek megmenekülhessenek.

Megáldalak, gyermekem. A Mennyország nagyon örül ennek, az Én drága Fiam nevében történő legszentebb munkának, aki az egész emberiséget szereti, de bánatában mégis sír mindazokért a lelkekért, akik a Nagyfigyelmeztetés után Irgalmas kezét el fogják utasítani.

 

Szeretett Édesanyád