Szűz Mária üzenete a fiatalokkal való kommunikálásról

2011.06.22 18:00

(Miután a Szűzanya 30 percig jelent meg a látnoknak)

 

Jézus Krisztus Nevében jövök hozzád. Én vagyok az Isten Anyja, a te szeretett Édesanyád és az angyalok Királynéja.

Gyermekem, most a munkád miatt voltál megpróbáltatva, amit szeretett Fiamért végeztél, de ennek a szenvedésnek eredményeként megerősödtél. Most már tudod, hogy mit kell tenned azért, hogy a lehető legtöbb fiatal megérthesse azt, hogy ki is az Én Fiam valójában. Ő, az Én legdrágább Fiam, a világ Megváltója, mindent meg fog tenni azért, hogy megmenthesse mindazokat, akik nem ismerik Irgalmasságát a Földön.

Azoknak a gyermekeimnek, akik makacsul visszautasítják azt, hogy meghallják az Igazságot, minél hamarabb meg kell ezt mondani. Kérlek, mondjátok meg a fiataloknak mindenhol a világon, hogy Jézus a nap minden percében együtt van velük. Oly sokat törődik velük és nekik semmi fogalmuk sincs arról, hogy Ő milyen mélyen szereti őket. Úgy szeretné őket szent Szívéhez ölelni, hogy ők is élvezhessék majd a béke új korszakát a Földön. Bárcsak reagálnának erre!

Gyermekem, olyan nehéz megérteni az embereknek azt az Igazságot, hogy Isten, az Atya valóban létezik. Nehéz meggyőzni őket arról az áldozatról, amelyet Szent Fia hozott, ez legyen a te célod.

Menj békével és szeretettel

 

Szerető Édesanyád, Az angyalok Királynéja