Üdvösség Anyja: Engedjétek, hogy szeretetet és vigasztalást vigyek a lesújtottaknak

2014.11.19 14:47

Drága gyermekem, engedjétek, hogy szeretetet és vigasztalást vigyek a lesújtottaknak, különösen azoknak, akik szörnyű betegségekben szenvednek.

Én nagy áldásokat hozok nektek szeretett Fiamtól, Aki arra vágyakozik, hogy elérje mindazokat közületek, akik ilyen módon szenvednek. Ő az által fog segíteni nektek – akiket fizikai szenvedések sújtanak -, hogy eltölt benneteket Jelenlétével. Arra kér benneteket, hogy forduljatok Hozzá a szükség órájában, és könyörögjetek, hogy békét és megnyugvást hozzon számotokra.

Kérlek benneteket, kérjétek Fiamat, hogy vegyen a Karjaiba titeket, és nyújtson számotokra védelmet a fájdalmak közepette. Kérjétek Őt, hogy vegye Vállára szenvedéseteket, és Ő segíteni fog. Fiam többféle módon be fog avatkozni, hogy bebizonyítsa a világnak, Ő az, aki ezeken az üzeneteken keresztül beszél hozzátok. 

Mindazoknak a lelkeknek, akik úgy a lélek, mint pedig a test gyógyulását kérik, és elimádkozzák a Keresztes Imahadjárat 94. imáját, Fiam azokon keresztül fog válaszolni, akiket arra választott, hogy teljesítsék Szent Akaratát.

Soha nem szabad elveszítenetek a reményt, mert amikor teljes mértékben megbíztok Fiamban, Ő mindig válaszolni fog segélykiáltásotokra.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja