Üdvösség Anyja: Fiam azzal bízott meg engem, hogy ezt a fontos Üzenetet hozzam el a világnak (& 131. ima)

2013.12.28 23:50

Gyermekem, Fiam azzal bízott meg engem, hogy ezt a fontos Üzenetet hozzam el a világnak. Ő azt óhajtja, hogy mindazok, akiknek olyan családjuk és barátaik vannak, akik elutasítják Istent és megtagadják szeretett Fiamat, Jézus Krisztust, megtudják, hogy Ő Kegyelmeivel el fogja árasztani őket, ha ti értük az alábbi Keresztes Imahadjárat Imáját imádkozzátok. Amikor ezt az Imát elmondjátok értük, akkor Ő nagy Könyörülettel fogja őket elárasztani, és meg fogja menteni őket, visszahúzván a pusztulás szakadékának a széléről.

A Keresztes Imahadjárat 131. Imája: Az Irgalmasság Imája

Ó, Üdvösségnek drága Anyja, kérlek, kérd meg Fiadat, Jézus Krisztust, hogy a Nagyfigyelmeztetés ideje alatt és az utolsó Napon részesítse Irgalomban - a nevek felsorolása -, még mielőtt Fiad Színe elé járulnának.

Kérlek, imádkozz, hogy mindegyikük megmeneküljön, és élvezze az Örök Élet gyümölcseit.

Védelmezd őket minden nap, és vidd őket Fiadhoz, hogy mutassa meg nekik az Ő jelenlétét, hogy megkapják a lélek békéjét, és hogy nagy Kegyelmeket nyerjenek el. Ámen.

Fiam, e Küldetésnek köszönhetően, rendkívüli Kegyelmeket fog árasztani azokra a lelkekre, akiknek szükségük van az Ő Irgalmára. Ő mindig bőkezű, amikor a lelkek az Ő Szent Igéje szerint élnek, és örömmel fogadják Őt a szívükbe.

Menjetek, és örvendjetek, mert ez egyike a legkülönlegesebb Ajándékoknak, amelyet Ő azoknak adott, akik válaszoltak Mennyei hívására.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja