Üdvösség Anyja: Ha nem kéritek, akkor hogyan tudna Fiam segíteni nektek

2014.11.16 14:20

Drága gyermekeim, a szomorúság és a szorongattatás idején nektek mindig hívnotok kell engem, Édesanyátokat, hogy segítsek enyhíteni aggodalmaitokat, független attól, hogy milyen nehezek a körülmények.

Ne feledjétek, hogy amikor én Fiam elé tárom különleges kéréseteket, legyen az a lelketek megmentésére vagy bármi másra vonatkozó kérés, Ő mindig válaszolni fog kérésemre. Ha az egy különleges áldással vagy gyógyulással kapcsolatos kérés, akkor én mindig közbe fogok járni a nevetekben. Egyetlen kérés sem lesz figyelmen kívül hagyva, és ha az megfelel Isten Akaratának, akkor imáitok meghallgatásra találnak. Egyetlen olyan lélek sincs a Földön, aki ne kérhetné Fiam segítségét, ha a lelkük üdvösségéért könyörögnek.

A Fiam különleges engedményeket fog tenni, minden lélek számára, akikért imádkoztok. Az Ő Irgalma nagy és Szeretete kifürkészhetetlen. Ne féljetek Hozzá közeledni, hogy Irgalmát kérjétek. Az ima, gyermekeim, egy nagyon hatékony eszköz, amely által elnyeritek Isten Irgalmát. Egyetlen ima sem lesz figyelmen kívül hagyva. De ha nem kéritek, akkor hogyan tudna Fiam segíteni nektek.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a saját szavaitokkal, mert Isten soha nem fog vonakodni attól, hogy válaszoljon nektek.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja