Üdvösség Anyja: Hozzátok Hozzám gyermekeiteket, hogy mint Isten minden gyermekének igaz Édesanyja, Fiamnak szentelhessem őket

2013.06.26 16:50

Drága gyermekeim, mint Édesanyátok, hívlak benneteket, hogy hozzátok hozzám gyermekeiteket, hogy mint Isten minden gyermekének igaz Édesanyja, Fiamnak szentelhessem őket.

Amikor Általam, az Üdvösség Anyja által, gyermekeiteket Fiamnak szentelitek, akkor Én bemutatom őket Fiamnak, hogy nagy Kegyelmeket ajándékozhasson a lelküknek.

Sohasem szabad elfelejtenetek Fiam Szeretetét Isten minden gyermeke iránt. Nem számít, hogy hány évesek, amikor Általam, Áldott Édesanyjuk által ajánljátok fel Fiamnak őket a lelkük megszentelődéséért, akkor imáitok válaszra fognak találni. Íme, a Keresztes Imahadjárat egy imája gyermekeitekért. Ha mindennap imádkozzátok, akkor ez közelebb fogja vinni gyermekeiteket Jézus Irgalmas Szívéhez.

A Keresztes Imahadjárat 111. imája: Hogy Jézus Krisztusnak szenteljétek gyermekeiteket

Ó, drága Üdvösség Anyja,

Fiadnak szentelem gyermekeimet (a gyermek/ek nevének/neveinek felsorolása), hogy a lélek békéjét és a szív szeretetét hozhassa nekik.

Kérlek, imádkozz, hogy Fiad Irgalmas Karjaiba fogadja gyermekeimet és tartsd távol őket a bajtól.

Segítsd meg őket, hogy hűek maradjanak Isten Szent Szavához, különösen azokban az időkben, amikor abba a kísértésbe esnek, hogy elforduljanak Tőle. Ámen.

Kérésemet – a ti nevetekben, szeretett gyermekeitekért – különleges Ajándékként fogja Fiam elfogadni Számomra, az Édesanyja számára, amikor majd felemelkedem, hogy a Fiamnak tett Ígéretemet teljesítsem, mivel a Küldetésem, hogy segítsek Isten gyermekei lelkének megmentésében, ebben az időszakban kezdődik. Az Üdvösség Anyja szerepemnek köszönhetően – ami már komolyan elkezdődött -, és azon közbenjárásomnak, hogy Isten Irgalma megadassék a bűnösöknek, bőségesen adatnak majd különleges Ajándékok mindazoknak, akik hívnak Engem.

Menjetek békével gyermekek. Én a ti szeretett Édesanyátok, az Üdvösség Anyja, mindig válaszolni fogok hívásotokra, amikor a lelkek üdvösségét kéritek.

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja