Üdvösség Anyja: Keresztényként fel kell készülnötök, hogy harcoljatok a Hitetekért (&151.)

2014.05.22 15:26

Drága gyermekeim, a szenvedés, amelyet Fiam az ember bűne miatt elvisel, mérhetetlen ebben az időben. Az Ellene és a legszentebb Szava – ahogyan azt a Legszentebb Biblia tartalmazza – elleni gyűlölet sok ember szívében megmutatkozik, és ez magába foglalja a hamis vallásokat, ahol a Szentháromság Egy Istent nem ismerik el, valamint azokat, akik Kereszténynek vallják magukat.

Minden elkövetett bűn fájdalmat okoz Fiamnak, és minden halálos bűnt a Testére mért brutális ökölcsapásként érez. Az eretnekség minden elkövetett cselekedete olyan, mint egy újabb tüske elsüllyesztve a szenvedés Koronájába, amelyet már elviselt. Ahogy Fiam szenvedése nő, egy olyan időszakban, amikor minden Isten ellen elkövetett bűnt tagadnak, úgy fog növekedni az igazi Keresztények szenvedése is.

Bár a szenvedés egy szörnyű dolog, és bár azok szenvedése, akik az Ő Szent Igéjét megvédik, elviselhetetlen, mégis ez az útja annak, hogy még bensőségesebb kapcsolatba kerüljenek Fiammal.  Amikor a szenvedést úgy fogadjátok, mint egy áldást, és azt nem átoknak tekintitek, akkor meg fogjátok érteni, hogy hogyan használja fel azt Fiam a gonosz legyőzésére. Ha elfogadjátok a zaklatás és a gúnyolódás fájdalmát, amire mindig számíthattok, amikor Fiammal egységben jártok, akkor sok Kegyelem adatik nektek. Ezek a fájdalmak nemcsak, hogy erősebbé tesznek benneteket, hanem Fiam még a mások iránti Együttérzését is fel fogja tárni nektek, akikről le tudja mosni a bűnt a Számára hozott áldozatotoknak köszönhetően.

Oly sok ember nem ismeri azt fel, hogy amikor sikerül egy szorosabb kapcsolatba kerülni Fiammal, és amikor Ő bizonyos lelkekben ott lakik, akkor ez mindig szenvedést eredményez azok számára, akik magukra veszik a Keresztjét. Fiam csak akkor tud igazán a lelkekben elmerülni, amikor azok megnyílnak Számára, de akikben nincs büszkeség, rosszindulat vagy önszeretet. De mihelyt Ő már teljesen a lélekben lakozik, sokan fogják érezni Jelenlétének Fényét azok, akikkel ezek a lelkek kapcsolatba kerülnek. Ők vonzani fognak másokat, hogy Fiam tanítványaivá váljanak. Ők ugyanakkor a gonosz célpontjaivá is válnak, aki elszántan fog harcolni azért, hogy elszakítsa őket Fiamtól. Amikor a gonosznak nem sikerül kísértésbe vinnie ezeket a lelkeket, akkor az ellenük folytatott küzdelme még hevesebbé válik, ezért ő másokat fog megfertőzni azért, hogy megtámadják, sértegessék és rágalmazzák ezeket a lelkeket.

Fontos, hogy minden Keresztény éber maradjon a Sátán által kidolgozott azon tervekkel szemben, melyek segítségével ő fel akarja falni azok lelkét, akik szeretik és szolgálják Fiamat. Ő sokkal jobban vágyik ezekre a lelkekre, mint bármelyik más lélekre, és nem fog addig nyugodni, amíg ezek a lelkek nem engednek kísértéseinek.

Keresztényként fel kell készülnötök, hogy harcoljatok a hitetekért, mert mindaz, ami kedves a szíveteknek, rétegről rétegre el lesz távolítva. Nektek úgy kell keresnetek a Kiengesztelődés Szentségét, mint még soha ezelőtt, mert nélküle képtelenek lesztek ellenállni annak a fertőzésnek, amelyet a Keresztényekre kényszerítenek ebben az időben.

Idézzétek emlékezetetekbe mindazt, drága gyermekek, amire Fiam tanított benneteket, mert Igéjét addig fogják támadni, amíg Az felismerhetetlenné nem válik. Jöjjetek, és kérjetek engem, szeretett Édesanyátokat, az Üdvösség Anyját, hogy imádkozzak mindnyájatokért, hogy így továbbra is hűségesek maradhassatok az Igazsághoz; és hogy az alábbi imádságot imádkozván, megvédjétek a hiteteket.

A Keresztes Imahadjárat 151. imája: A hit megvédéséért

Ó, Istennek Anyja, Mária Szeplőtelen Szíve, Üdvösség Anyja, imádkozz, hogy mindenkor hűségesek maradjunk Isten Igaz Szavához. Készíts fel bennünket, hogy védjük meg a Hitet, támogassuk az Igazságot, és utasítsuk el az eretnekséget.

Védd meg minden gyermekedet a szükség ezen idején, és adj mindnyájunk számára Kegyelmeket, hogy bátrak legyünk, amikor arra szólítanak fel bennünket, hogy utasítsuk el az Igazságot, és tagadjuk meg Fiadat.

Imádkozz, Istennek Szent Anyja, hogy megadassék nekünk azon Isteni Beavatkozás, hogy Isten Szent Igéje szerinti Keresztények maradjunk. Ámen.

Ti mindnyájan nagy bátorsággal lesztek megáldva, amikor a Keresztes Imahadjárat ezen imáját imádkozzátok. Menjetek békével, gyermekeim, hogy szeressétek és szolgáljátok Fiamat, Jézus Krisztust.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja