Üdvösség Anyja: Melyik ember tudná valaha is elutasítani ezt az új, tökéletes létet?

2013.08.09 18:38

Gyermekem, a gonosz minden erőfeszítést meg fog tenni, hogy arra ösztönözzön minden lelket, beleértve azokat is, akik a legközelebb állnak Fiam Szívéhez, hogy utasítsák el és tagadják meg az Ő Második Eljövetelét.

Éppúgy, ahogyan a gonosz harcolt Ellenem, Isten Anyja ellen a Jézus születése előtti időben, hasonló ellenállásnak lehettek majd ti is tanúi, miközben Második Eljövetele egyre közeledik.

Sok ember vak a Fiam által tett Ígéretekre, amikor azt mondta, hogy újból el fog jönni. Sokan, akik nem fogadják el, hogy Második Eljövetelére hamarosan sor kerül, nincsenek felkészülve, mert ők nem tudják elfogadni, hogy erre még a saját életük során sor kerülhet. Jóllehet, röviddel Fiam Kereszthalála utáni napokban Apostolai is azt gondolták, hogy ők még tanúi lehetnek Második Eljövetelének. Ez a meggyőződés uralkodott több száz évvel később is a keresztények elméjében. De nem ez a helyzet ma. Egyesek úgy vélik, hogy a Második Eljövetel a Szentírás egy régi részére utal, és hogy ez egy olyan esemény, amely a távoli jövőnek tulajdonítható. Nem hiszik, hogy a Második Eljövetelnek bármilyen jelentősége lenne számukra a mai modern világban. A mai világban minden a materializmusra, a modern emberi intelligenciára és a nagy csodákra épül, melyek a tudomány nagy előrehaladásaiból fakadnak.

Gyermekek, nektek fel kell készülnötök. Nem szabad félnetek, mivel Fiam titeket nagyon szeret. Ő hamarosan vissza fog jönni, hogy nagyszerű békét hozzon nektek és nagyszerű szabadságot a szomorúságból és a kétségbeesésből, melyet a bűn közvetlen eredménye okozott a világban.

Krisztus Második Eljövetele éppen az, amire az emberiségnek szüksége van a túléléshez. Ha Jézus nem jönne el hamarosan, amint az meg volt jövendölve, akkor a világ elpusztulna, és az ember pedig elveszne. Ez az Ajándék az Új Paradicsomban új életet fog hozni nektek, egy új csodálatos és dicsőséges kezdetet. Ez lesz a Föld legnagyobb megújulása, és vele együtt eljön az Örök Élet is. Melyik ember tudná valaha is elutasítani ezt az új, tökéletes létet?

Senki sem fordítana hátat, ha teljes betekintést nyerne a Béke ezen Új Korszakába, ahol a Paradicsom helyreállításra kerül. Egyetlen bűnös sem szeretné, ha kizárnák, de sajnos sokak elméje meg lesz vakítva az Igazságra. Ehelyett ők úgy fogják gondolni, hogy békében lesz részük, amikor abban a hitben nyelik le a hazugságokat – melyeket hamarosan bemutatnak nekik -, hogy azok Istentől valók.

Imádkozzatok, imádkozzatok gyermekek, hogy a látás Ajándékával legyetek megáldva, mely csak azoknak adatik meg közületek, akik méltók arra, hogy a Szentlélek Ajándékát is elnyerjék.

Csak azok kerülnek az örökkévalóság életébe, akik elfogadják az Isten Keze által küldött Irgalmasság Kezét.

Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja