Üdvösség Anyja: Nekik menedékhelyeket kell majd találniuk, hogy biztosítani tudják a napi Szentmiséket és a Szent Eukarisztiát

2013.08.17 16:45

Ó, drága gyermekeim, mennyire szomorú a Szívem azért a szenvedésért, mellyel a papok a Katolikus Egyházon belül rövidesen szembesülni fognak.

Fiam oly sok értékes szolgája, akiknek egyetlen vágya, hogy Istent szolgálják, és a lelkeket az üdvösséghez vezető helyes útra tereljék, olyan nagyságú megpróbáltatások felé haladnak, melyekkel majd szembesülnek, hogy sokan félelmükben hűtlenné fognak válni. Sokan vakok lesznek az Igazságra, és el fogják fogadni az Egyházban hozott nagy változásokat, és abban a téves hitben fogják azokat üdvözölni, hogy e változtatások mindenki javát szolgálják. Azok, akik fel fogják ismerni a megtévesztést, amelyet majd a katolikusoknak mutatnak be, el fognak futni. Annyira féltik majd sorsukat, hogy el fogják hagyni az Egyházat, mert túl gyengék lesznek ahhoz, hogy kiálljanak az ilyen gonoszsággal szemben.

Azokat a papokat, akik elutasítják a hamis tanok elfogadását, eretnekséggel fogják vádolni és sokakat pedig nyilvánosan meg fognak fedni, mert nem engedelmeskednek feletteseiknek. Sokakat ki fognak közösíteni. Mások vértanúhalált fognak halni. Aztán lesznek olyanok is, akik titokban vezetni fogják az Egyházat, amelyet Fiam adott a világnak.

Nekik menedékhelyeket kell majd találniuk, hogy biztosítani tudják a napi Szentmiséket és a Szent Eukarisztiát. Őket a Szentlélek fogja vezetni, és Fiam Maradék Egyháza követni fogja őket, mely szenvedélyesen hűséges marad Fiam Tanításaihoz és Szentségeihez egészen az utolsó napig.

Meg kell értenetek: ha bármilyen kétségetek lenne eme figyelmeztetés valódisága felől, hogy Engem, Krisztus Anyját arra fognak felhasználni, hogy elrejtsék a valódi szándékát azoknak az erőknek, akik beléptek Fiam földi Egyházába. Engem az Egyház „bábujaként” fognak használni, hogy eltereljék az emberek figyelmét e gonosz csoportnak valódi szándékáról. Isten gyermekeinek arról való meggyőzése érdekében, hogy ők hűségesek maradjanak Isten Igaz Szavához és a Katolikus Egyház hagyományaihoz, olyan szertartásokat fognak bevezetni, melyekről azt fogják mondani, hogy azokkal Engem tisztelnek. Fatima próféciáit arra fogják használni, hogy egy nagy csalás bemutatása által a világnak Rólam alkotott képet megszentségtelenítsék. Engem arra fognak felhasználni, hogy bemocskolják Fiam Egyházát, és mindent fordítva fognak tenni a gonosz igényeinek megfelelően.

Azt a benyomást keltve, hogy ők tisztelik Isten Anyját, sok Katolikust vezetnek a hamis biztonság érzésébe. Ez azt fogja jelenteni, hogy minden kétség azonnal el lesz felejtve, amelyet egyébként éreznének, amikor tanúi lesznek a Szentmise és a Szentségek furcsa új módosításának. Milyen nagy bánatot okoz ez Nekem! A Rólam alkotott képet szándékosan arra fogják felhasználni, hogy megsértsék Fiamat.

A Sátán megvet Engem. Ugyanakkor fél is tőlem. Csakhogy megbántsa Fiamat, a végletekig elmegy, az általa befolyásolt lelkeken keresztül, hogy a Rólam alkotott képet sok titkos rituálén és fekete miséken bemocskolja. Szobromat sátáni szimbólumokkal fogják díszíteni, és sok helyen meg fognak gyalázni Engem  a szabadkőműves csoportok, akik átvették ott az uralmat.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok naponta az erőért, hogy bátran tudjatok szembenézni ezzel a gonoszsággal. Ne féljetek tőle. Fogadjátok el, hogy a Sátán hadserege most sok nemzetet irányít szerte a világon. Ha ezt elfogadjátok, megkaphatjátok a számotokra szükséges erőt és elszántságot. Amikor a Keresztes Imahadjárat imáin keresztül kéritek ezeket a kegyelmeket, akkor segíteni tudtok és fogtok e gonoszság enyhítésében.

Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja